«airBaltic» atklāj mākslīgā intelekta radītu vāka dizainu lidojumu žurnālam

2024. gada 1. martā, Latvijas lidsabiedrība airBaltic atklāja sava ikmēneša lidojumu žurnāla Baltic Outlook vāku, uz kura būs redzami airBaltic galamērķu attēlojumi, ko radījis mākslīgais intelekts (AI)

.Pirmais mākslīgā intelekta radītais attēls ir redzams uz Baltic Outlook 2024. gada marta vāka, kas ir arī žurnāla 160. izdevums. Turklāt OpenSea vietnē drīzumā būs pieejama īpaša NFT kolekcija – airBaltic galamērķu AI mākslas kolekcija (AI Art Collection of airBaltic Destinations).

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “airBaltic entuziasms par inovācijām, arvien plašāka mākslīgā intelekta izmantošana, kā arī līdzšinējā pieredze ar NFT kolekcijām ir motivējusi mūs īstenot šo ideju. Mēs uztveram mūsu aizvien pieaugošo galamērķu tīklu kā lielu priekšrocību un šajā gadījumā kā radošu veidu, kā varam papildināt mūsu lidojumu žurnālu un piedāvāt mūsu lasītājiem vēl interesantāku saturu. Ceram, ka mūsu pasažieri pozitīvi novērtēs īpašos Baltic Outlook izdevumus, kas ir pieejami airBaltic lidmašīnās un tiešsaistē.”

Baltic Outlook galvenā redaktore Ilze Pole: ”Mums vienmēr ir bijis svarīgi radīt saturu ar pievienoto vērtību, un esam atraduši jaunu, modernu un radošu veidu, kā atspoguļot airBaltic galamērķus. airBaltic pavisam nesen atklātais jaunais galamērķis – Alikante Spānijā – ir pirmais kolekcijas NFT mākslas darbs*, kuru radījis mākslīgais intelekts un kam iedvesma gūta no Huana Grisa (Juan Gris) stila – spāņu mākslinieka, kurš 20. gadsimta sākumā strādāja līdzās Pikaso Parīzē. Māksla darba radīšana bija ļoti aizraujošs un radošs process, jo tas prasīja iedziļināšanos gan mākslīgajā intelektā, gan mākslas vēstures pasaulē.”

airBaltic galamērķu AI mākslas kolekcija ir mākslīgā intelekta radīta NFT kolekcija, kas sastāv no airBaltic galamērķu NFT. Katrs kolekcijas galamērķis ir mākslīgā intelekta radīts, iedvesmojoties no ar attiecīgo galamērķi saistīta konkrēta mākslinieka raksturīgā stila, iemiesojot unikālu tehnoloģiju un mākslinieciskās izteiksmes apvienojumu.

Kopš 2010. gada žurnālu Baltic Outlook izdod izdevniecība Frank's House. Gadu gaitā tas ir kļuvis iecienīts pasažieru un sadarbības partneru vidū kā neatņemama airBaltic lidojumu sastāvdaļa.

Žurnāls piedāvā jaunāko informāciju un rakstus par airBaltic un tās galamērķiem, jaunākajām modes tendencēm, kā arī ekskluzīvas intervijas. Žurnāla lappusēs lasītāji ir sastapušies ar autosacīkšu superzvaigzni Luisu Hamiltonu (Lewis Hamilton), aktieriem un kinorežisoriem Džonu Malkoviču (John Malkovich), Izabellu Ipēru (Isabelle Huppert), Līvu Ulmani (Liv Ullmann) un Ralfu Fainsu (Ralph Fiennes), Kannu kinofestivāla Zelta palmas zara (Palme d'Or) laureātu Rūbenu Ēstlundu (Ruben Östlund), Chanel parfimēru Žaku Polžu (Jacques Polge), leģendārajiem modes fotogrāfiem Mario Testino (Mario Testino), Mišelu Komtu (Michel Comte) un Deividu Beiliju (David Bailey) un daudziem citiem. Vogue, CNN un citu starptautiski atzītu mediju žurnālistu raksti regulāri tiek publicēti Baltic Outlook.

Katru mēnesi žurnāls pieejams arī tiešsaistē: https://www.airbaltic.com/lv/baltic-outlook

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50086117sec.