«airBaltic» piedāvā ekskluzīvu «Backstage Experience» pasākumu «Planies NFT» īpašniekiem

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo par pirmo airBaltic Backstage Experience (airBaltic Aizkulišu pieredze) pasākumu, kas paredzēts tikai Planies NFT (daļa no airBaltic Club lojalitātes programmas) īpašniekiem. Tas norisināsies 2024. gada 17. maijā no plkst. 10.30 līdz 16.00 airBaltic mājas bāzē Rīgā, Latvijā. Unikālais pasākums ir būtiska daļa no inovatīvā Planies 12 punktu ceļveža, kas apliecina uzņēmuma apņemšanos piedāvāt ekskluzīvas priekšrocības un iesaistošas aktivitātes savai NFT kopienai.

Ekskluzīva piekļuve un iesaistošas aktivitātes
25 laimīgie Planies īpašnieki iegūs ekskluzīvu iespēju ielūkoties airBaltic darbības aizkulisēs un gūt ieskatu lidsabiedrības ikdienā. Apmeklētājiem būs arī iespēja tikties ar airBaltic prezidentu un izpilddirektoru Martinu Gausu un piekļūt vietām, kas parasti nav pieejamas.

Starp svarīgākajiem notikumiem ir ekskursija gida pavadībā airBaltic tehniskās apkopes angārā, kur dalībnieki varēs tuvāk iepazīties ar lidmašīnām un klātienē vērot tehniskās apkopes darbus. Ekskursija turpināsies airBaltic Training mācību centrā, piedāvājot ieskatu pilotu un apkalpes apmācības programmās, iespēju izmēģināt lidojumu simulatoru un daudz ko citu.

Kā piedalīties?
Kā jau minēts, pasākums ir paredzēts tikai Planies īpašniekiem, un tajā var piedalīties tikai 25 personas, kuras izvēlas pēc nejaušības principa no tiem, kuri pauduši interesi. Aicinām nodrošināt savu vietu šajā atlases grupā, aizpildot tiešsaistes reģistrācijas veidlapu līdz 2024. gada 28. marta plkst. 23.59 pēc Latvijas laika. Izvēlētie dalībnieki tiks informēti pa e-pastu, un viņiem tiks sniegta sīkāka informācija.

Saistības pret mūsu kopienu
airBaltic Backstage Experience pasākums atspoguļo uzņēmuma uzticību Planies kopienai, sniedzot unikālas iespējas, kas pārsniedz tradicionālās ceļošanas priekšrocības. Pasākuma mērķis saskan ar lidsabiedrības plašāku redzējumu sniegt Planies  īpašniekiem iesaistošāku pieredzi, nodrošinot inovatīvākas un ekskluzīvākas aktivitātes nākotnē.

Lai iegūtu papildu informāciju par pasākumu un iepazītos ar Noteikumiem un nosacījumiem, lūdzu, apmeklējiet vietni airbaltic.com/en/planies-event vai sazinieties ar Planies komandu, rakstot uz planies@airbaltic.com.

Nepalaidiet garām vienreizējo iespēju satikties ar citiem Planies NFT īpašniekiem un gūt ekskluzīvu ieskatu airBaltic pasaulē. Mēs ar nepacietību gaidām jūs īpašajā pasākumā, lai vēl vairāk bagātinātu jūsu ceļojumu kopā ar mums.

Pasaulē pirmā uz NFT balstītā lidsabiedrības lojalitātes programma Planies piedāvā digitālus kolekcionējamus NFT. Katrs Planie ir unikāls  animācijas lidmašīnas mākslas darbs, kas to īpašniekiem sniedz unikālas ceļošanas priekšrocības. Līdz šim programma ir piesaistījusi gandrīz 2 000 unikālu lietotāju un piešķīrusi miljoniem punktu, uzlabojot airBaltic Club dalībnieku ceļošanas pieredzi. Plašāka informācija: https://www.airbaltic.com/lv/planies-nft

airBaltic nodrošina lidojumus vairāk nekā 130 maršrutos no Rīgas, Tallinas, Viļņas, Tamperes un sezonāli no Grankanārijas, piedāvājot ērtus savienojumus lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos, Ziemeļāfrikā un Kaukāza reģionā. Pilns airBaltic lidojumu saraksts un biļetes ir pieejamas uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48395205sec.