«airBaltic» Pilotu Akadēmija sveic četrus absolventus un 16 jaunos studentus

«airBaltic» Pilotu Akadēmija sveic četrus absolventus un 16 jaunos studentus

2024. gada 10. aprīlī četri studenti absolvēja Latvijas lidsabiedrības airBaltic Pilotu akadēmiju, pēc pilna laika komerciālā pilota programmas pabeigšanas saņemot komercpilota apliecību. Turklāt jau 22. grupa ar 16 studentiem uzsākusi profesionālās pilota studijas. Jāuzsver, ka četri no jaunajiem studentiem ir pašreizējie gaisa kuģu apkalpes locekļi – stjuarti.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Mēs esam gandarīti sveikt jaunos Pilotu akadēmijas absolventus. Vairāki no viņiem šomēnes uzsāks papildu apmācību, lai drīzumā pievienotos airBaltic komandai. Kvalificēti un labi apmācīti profesionāļi ir jebkuras lidsabiedrības panākumu pamatā.”

“Turklāt mēs apsveicam arī motivētos 22. grupas studentus, kuri šodien uzsāka mācības. Četri no viņiem jau ir mūsu darbinieki, bet nolēmuši pieņemt jaunus profesionālus izaicinājumus. Tālākizglītība un karjeras izaugsme ir tas, ko mēs kā uzņēmums īpaši atbalstām un novērtējam,” piebilda Gauss.

Sešu gadu laikā kopš Pilotu akadēmijas dibināšanas 24 airBaltic darbinieki sākuši studijas akadēmijā. Līdz šim kopumā desmit absolventi ir pievienojušies akadēmijas komandai kā teorētisko nodarbību instruktori, tādējādi ievērojami papildinot tās mācībspēku personālu. Tas nozīmē, ka 10% no akadēmijas absolventiem, kuri lidsabiedrībā sākuši strādāt par otrajiem pilotiem, ir ieņēmuši amatus arī akadēmijā, tādējādi papildinot mācību programmu ar savām zināšanām.

airBaltic Pilotu akadēmijā šobrīd studē 136 studenti. Vairums ir no Baltijas valstīm, taču pārstāvētas ir arī citas Eiropas Savienības valstis, to skaitā Dānija, Vācija, Francija, Somija, Spānija, Itālija un citas. Vairāk nekā 10% airBaltic Pilotu akadēmijas studentu ir sievietes. Līdz šim pēc absolvēšanas airBaltic kā darbinieki jau pievienojušies 99 studenti.

airBaltic Pilotu akadēmijas studentiem ir jāsedz maksa par ATPL teorijas studijām un 45 lidojuma stundām, šīm izmaksām veidojot 15 000 eiro. Pēc airBaltic pilotu novērtējuma saņemšanas un kļūšanas par uzņēmuma darbinieku lidsabiedrība nodrošina finansējumu (aizdevumu) pārējām studijām.
Vairāk informācijas par Pilotu akadēmiju: www.pilotacademy.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 06.05.2024 Tukuma pilsētas Kultūras nama aktualitātes Tukuma TIC
Tukuma pilsētas kultūras nams šajā nedēļā piedāvā Latvijas NBS Jūras spēku orķestra koncertu, aicina uz Strūklakas modināšanas svētkiem, kā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6179049sec.