BalticMiles interneta vietne tagad arī somu valodā

No šīs nedēļas Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic lojalitātes programmas BalticMiles mājas lapa pieejama arī somu valodā. Līdz šim BalticMiles mājas lapa bija pieejama latviešu, angļu, krievu, igauņu, lietuviešu un vācu valodās.

airBaltic komercdirektors Tero Taskila: “Somija ir straujāk augošais airBaltic tirgus, kur ik mēnesi pasažieru skaits palielinās par aptuveni 300%. Ņemot vērā BalticMiles klientu skaita pieaugumu Somijā, tagad lojalitātes programmas mājas lapa būs pieejama arī somu valodā.

Pateicoties tam, ka airBaltic veiksmīgi izvērš darbību un apkalpo 80 galamērķus Eiropā, NVS un Tuvajos austrumos, aviokompānija kļuvusi par Latvijas lielāko eksportētāju. 2010.gadā airBaltic prognozētais eksporta apjoms veidos 8% no Latvijas kopējā eksporta.”

airBaltic Somijā nodrošina lidojumus no desmit pilsētām – Helsinkiem, Lapēnrantas, Tamperes, Turku, Oulu, Kuopio, Vāsas, Kūsamo, Rovaniemi un Kitiles.

BalticMiles ir pirmā kopīgā vairāku Baltijas un Ziemeļvalstu partneruzņēmumu lojalitātes programma, kura tika aizsākta 2009.gada oktobrī. Pašlaik BalticMiles ir iesaistīti vairāk nekā 20 partneri – airBaltic, Neste Latvija, Nordea, Latvijas Mobilais Telefons, ESPA Riga, Islande Hotel, SAS, Sixt, Avis, Eurolines, LSG Sky Chefs, airBalticTravel.com, Līvu Akvaparks, kino Citadele, Kolonna, Amber SPA Boutique Hotel, Rantasipi Hotels, Cumulus Hotels, Neiburgs Hotel, Language Direct, Radisson Blu un Park Inn viesnīcas. BalticMiles ir atvērta lojalitātes programma – tajā var iesaistīties neierobežots skaits partneru no dažādām nozarēm.

BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt un tērēt, lidojot ar airBaltic, izmantojot Eurolines/LUX Express autobusus, iegādājoties ceļojuma komplektus airBalticTravel.com. BalticMiles dalībnieki punktus var pelnīt pērkot degvielu Neste A24 degvielas uzpildes stacijās, norēķinoties ar Nordea izdoto BalticMiles MasterCard, maksājot par Latvijas Mobilais Telefons telekomunikāciju pakalpojumiem, uzturoties Radisson Blu, Park Inn vai citās viesnīcās, izbaudot ESPA Riga procedūras vai uzturoties Amber SPA Boutique Hotel, nomājot auto no Sixt vai Avis, izmantojot SAS piedāvātos lidojumus, pasūtot ēdienu airBaltic reisos no airCafe ēdienkartes, mācoties valodas Language Direct, pērkot kosmētikas produktus vai saņemot skaistumkopšanas procedūras Kolonna.

Punktus iespējams tērēt, iegādājoties kinoteātra biļetes kinoteātrī Citadele, izbaudot aktīvu atpūtu Līvu Akvaparkā vai vienkārši dodoties iepirkties http://www.balticmiles.com/.

Klienti var pieteikties BalticMiles, aizpildot pieteikuma veidlapu. Tā ir airBaltic biļešu kasēs, pie reģistrācijas letēm vai airBaltic biznesa klases pasažieru atpūtas telpā starptautiskajā lidostā Rīga. Pieteikumu var aizpildīt arī tiešsaistē http://www.balticmiles.com/ un zvanot uz BalticMiles klientu apkalpošanas tālruni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KUKUL ceptuve TUKUMĀ! Tukuma TIC
Meklē vietu, kur nobaudīt smalkmaizītes, bulciņas, maizīti, cepumiņus vai sāļās uzkodas kopā ar gardu, smaržīgu kafiju vai tēju? Kukul Elizabete | Skatīt vairāk
Latvija
Vairāk nekā 50 "geocaching" slēpņi Bauskā! Bauskas TIC
Piedalies mūsdienu dārgumu medībās un atklāj Bauskas novadu no jauna! | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.05.2024 - 26.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


AL SVETS
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.468997sec.