airBaltic laiž klajā īpašu iPhone lietojumprogrammu

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic laiž klajā jaunu iPhone lietojumprogrammu (application) ar kuras palīdzību iPhone lietotāji varēs daudz ērtāk saņemt informāciju par airBaltic lidojumiem un citiem pakalpojumiem.

Tero Taskila, airBaltic komercdirektors: «Tagad mobilo ierīču iPhone un iPad lietotāji varēs daudz ērtāk sekot līdzi jaunumiem par airBaltic piedāvātajiem 80 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Jaunā lietojumprogramma ļaus reālā laikā sekot līdzi ielidojošiem un izlidojošiem airBaltic reisiem, kā arī uzzināt jaunāko informāciju par airBaltic sociālajos medijos. Pašlaik laižam klajā lietojumprogrammas pirmo versiju, kuru turpināsim uzlabot. Mēs labprāt uzzinātu vairāk par mūsu klientu vēlmēm un vajadzībām, tāpēc iPhone lietotāji ir aicināti izteikties par lietojumprogrammu airBaltic Facebook un Twitter lapās.»

Pateicoties jaunajai lietojumprogrammai, iPhone un iPad lietotāji varēs sekot līdzi aktuālajam airBaltic lidojumu grafikam. Tas ir ērts līdzeklis brīvdienu vai darījumu braucienu plānošanai, interesējošā galamērķa izvēlei, airBaltic lidojumu dienu un laika uzziņai, kā arī, lai noskaidrotu ērtāko pārsēšanās laiku.

Jaunā iPhone lietojumprogramma ļauj reālā laikā ērti sekot līdzi ielidojošiem un izlidojošiem reisiem un izmaiņām lidojumu grafikā ceļojuma laikā vai sagaidot draugus un radiniekus lidostā.

Lietojumprogramma ļauj ērtāk piekļūt arī airBaltic Facebook lapai, sekot ierakstiem airBaltic Twitter lapā un lasīt airBaltic blogu Wingtips.

Jaunā airBaltic iPhone lietojumprogramma ir pieejama deviņās valodās – angļu, latviešu, krievu, lietuviešu, igauņu, norvēģu, somu, zviedru un vācu. Jauno lietojumprogrammu iespējams lejuplādēt Apple iTunes mājas lapā.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
Latvija 27 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 22.05.2024 “Pūt vējiņi!” vasaras koncertprogramma Liepājas reģiona TIB
Koncertdārzs “Pūt vējiņi!” aicina tikties visdažādāko žanru mūzikā un svinēt sešdesmit gadu jubileju virknē brīnišķīgu notikumu visas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Mūsdienu Latvijas garšas. Gardēžu pasākums Viesistaba
Visas vasaras garumā, katru trešdienu gardēžu pasākumi angļu valodā. Gatavo kopā ar šefpavāru Mūsdienu Latvijas garšas. Gan individuāliem viesiem, | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


AL SVETS
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70520401sec.