Pilota profesijai Latvijā ir vairāk kā 350 interesentu

17.01.2011 aviācijas personāla kompānijas AirCrew Services organizēto semināru, lai atrastu talantīgus jauniešus, kurus interesē apmācības pilota profesijā, apmeklēja vairāk kā 350 interesentu. Seminārā AirCrew Services un Rīgas Aeronavigācijas institūta pārstāvji plašāk skaidroja apmācības programmas detaļas un atbildēja uz interesentu jautājumiem.

Edgars Voļskis, AirCrew Services izpilddirektors: „Šī programma šobrīd Latvijā ir pirmā un pagaidām vienīgā, kas sniedz unikālu iespēju apgūt vienu no prestižākajām profesijām. Tik liela atsaucība no jauniešiem liecina par to, ka pilota profesija ir perspektīva un ļoti pieprasīta visā pasaulē.”

Pēc AirCrew Services semināra vairāk kā 200 interesenti pieteicās kandidātu atlases nākamajai kārtai. Kandidātu atlase notiks piecās kārtās līdz 15. februārim, kad no interesentiem tiks atlasīti 12 potenciālie pilota profesijas kandidāti, kuri apmācības uzsāks jau 28. februārī.

AirCrew Services pilotu apmācību programmas noslēgumā kandidātiem būs iespēja iegūt ATPL frozen licenci. Vidējās izmaksas licences iegūšanai pasaulē vidēji ir 90-120 tūkst. EUR. AirCrew Services apmācību projekta izmaksas sasniedz 60 tūkst. LVL, no kurām studenta pašfinansējums ir tikai 15 tūkst. LVL. Pēc apmācību programmas pabeigšanas un licences iegūšanas jaunie piloti būs gatavi darbam pasaules aviokompānijās.

Aviācijas personāla uzņēmums AirCrew Services ir dibināts ar mērķi pasaules aviokompānijām nodrošināt lidojumu apkalpes. Uzņēmums izveidots, lai aviokompānijām nodrošinātu kvalificētu personālu, un lai aviācijas profesionāļiem dotu iespēju pilnveidot prasmes un strādāt pagaidu vai pastāvīgā darbā pie AirCrew Services klientiem –lidsabiedrībām. AirCrew Services lielākais klients ir Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.44626904sec.