Turkish Airlines no aprīļa divas reizes nedēļā lidos uz Antalju

Tūroperators Go Adventure noslēdz ekskluzīvu sadarbības līgumu ar lidsabiedrību Turkish Airlines, tādējādi jau no aprīļa divas reizes nedēļā klientiem tiks piedāvāti augstas klases komforta lidojumi uz Antāliju Turcijā.

„Go Adventure” ir pirmais tūroperators Latvijā, kas piedāvā „Turkish Airlines” lidsabiedrības pakalpojumus tiešiem lidojumiem uz Antāliju, kas ir viens no populārākajiem vasaras sezonas galamērķiem Latvijas tūristiem.

Lidojumi tiks uzsākti 23.aprīlī, tos izpildīs Boeing 737-800lidaparāti, kuros ir vieta 165 pasažieriem. Lidmašīna atšķiras ar daudz augstāku komfortu, nekā piedāvā citas lidsabiedrības - plašāku salonu biznesa un ekonomiskajā klasē un servisa iespējām. Bez rokas bagāžas, pasažieru bagāžas pieļaujamais svars ir līdz 30 kg. Cenā iekļautas pusdienas ar izvēli starp diviem karstajiem ēdieniem, tostarp veģetārās un bērnu maltītes, kas gatavotas no svaigām, dabīgām izejvielām pēc Turcijas labāko pavāru receptēm. Lidmašīnā iespējams klausīties vairākas radio stacijas, izmantojot austiņas, kas pievienotas pasažieru sēdvietām, un skatīties filmas.

Solvita Stalneka, „Go Adventure” Latvijas biroja vadītāja: „Noslēgtā sadarbība „Go Adventure” ar „Turkish Airlines” ir solis uz priekšu tūrisma attīstībā Latvijā, jo šis ir unikāls piedāvājums mūsu iedzīvotājiem. Tā kā Turcija ir populārākais tūristu no Latvijas galamērķis vasarā, ir patiess gandarījums, ka „Go Adventure” klienti turpmāk turp varēs doties, baudot ērtības lidojuma laikā.”

Turkish Airlines uzsāka savu darbību 1933.gadā. Šodien Turkish Airlines lido uz 131 starptautisku galamērķi. Star Alliance biedrs Turkish Airlines tuvāko piecu gadu laikā plāno palielināt savu gaisa kuģu floti līdz 196 lidmašīnām.

„Go Adventure” ir viens no straujāk augošajiem tūrisma operatoriem Baltijā, kas piedāvā vairāk nekā 50 tūrisma galamērķus uz Āfriku, Tuvajiem Austrumiem, Āziju, Eiropu un citiem pasaules reģioniem. Latvijā tas darbību uzsāka pērn pavasarī. Pērn Baltijā „Go Adventure” apkalpoto klientu skaits sasniedza vairāk nekā 10000 personu. Igaunijā kompānija ir viens lielākajiem tūrisma operatoriem, kas ieņem pirmo vietu pēc pārvadāto tūristu skaita čarterreisos. Vairāk informācijas http://www.goadventure.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
50% atlaide kurīziem 2025. gadā - Nenokavē Estravel Latvia
AGRĀ IZPĀRDOŠANA - 50%. // Iepazīstiet grieķu kultūru un salas kruīza ceļojumā ar Celestyal Cruises. 21.03., 28.03., 31.10., 07.11. un 14.11.2025. // | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,


Tez Tour Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29163003sec.