Venden dabīgais minerālūdens būs pieejams airBaltic lidmašīnās

No 01.03.2011 Latvijas vadošais dabīgā ūdens ražotājs «Venden» nodrošina dabīgo minerālūdeni airBaltic pasažieriem. Ar «Baltic Water» privāto preču zīmi tirgotais ūdens tagad būs pieejams vairāk nekā 30 tirgos jeb 80 airBaltic maršrutos Eiropā, NVS un Tuvajos austrumos.

««Venden» sadarbība ar airBaltic ir ļoti nozīmīgs notikums, jo mēs vienmēr esam augstu vērtējuši iespēju sadarboties ar uzņēmumiem, kuri rūpējas par sava servisa kvalitāti, piedāvājot mūsu dabīgo minerālūdeni saviem klientiem. Perspektīvā mūsu dabīgo minerālūdeni tagad iepazīs arī viesi no Eiropas, NVS un Tuvo austrumu valstīm,» komentē «Venden» izpilddirektors Gatis Kamarūts.

Aviokompānija airBaltic ir viena no tām, kas rūpīgi sastāda savu ēdienkarti, piedāvājot saviem klientiem tikai augstākā labuma produktus. Biznesa klases ēdienkarti veidojis Baltijas valstu slavenākais pavārs Mārtiņš Rītiņš, izmantojot svaigus produktus no vietējiem zemniekiem, airBaltic nesen kļuva par vienīgo aviokompāniju, kas tuvajos reisos Eiropā piedāvā Nespresso kafiju. Tagad šo augstas kvalitātes produktu klāstu papildina «Baltic Water» no «Venden».

«Venden» tika izvēlēts kā sadarbības partneris, jo šis ir Latvijas uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un stabilām līderpozīcijām tirgū. Tas liecina ne tikai par produktu augsto kvalitāti, bet arī klientu lojalitāti un uzticēšanos uzņēmumam. Dabīgais minerālūdens «Baltic Water» tiek ražots privātās preču zīmes projekta ietvaros.

Dabīgais minerālūdens «Baltic Water» airBaltic lidmašīnās būs pieejams stilīgās 0,33l PET pudelēs. Šobrīd «Venden» ir vienīgais ražotājs Latvijā, kurš saviem patērētājiem piedāvā dabīgo minerālūdeni tik plašā klāstā - negāzētu un ar gāzi 0,33l, 0,5l un 1,5l PET pudelēs.

«Venden» dabīgais minerālūdens tiek iegūts Vidzemes augstienē, plaši pazīstamās ūdens dziednīcas «Cīrulīši» bijušajā teritorijā, kas atrodas Gaujas Nacionālajā parkā. Šajā ieguves vietā unikālu zemes lūzumu rezultātā izveidojušās īpašās barojošās zonas veido ūdenī optimālu minerālvielu kombināciju. Iegūts no 133m dziļurbuma, ūdens netiek nekādā veidā apstrādāts, lai saglabātu savas dabīgās īpašības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Latvia Tours
,


Krāslavas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47123003sec.