Pasažieru ienīstākās lidostas pasaulē – TOP 10 [5]

Lidošana būtu pavisam patīkama, ja ne lidostas! Kavēšanās, nepietiekams serviss, slikta infrastruktūra un nebaudāms ēdiens – saskaņā ar ceļotāju portāla CNNGO pētījumu šie ir galvenie iemesli, kāpēc pasažieriem nepatīk lidostas

1.vieta - Charles de Gaulle, Parīze, Francija

Visienīstākā lidosta pasaulē! Netīras tualetes bez vākiem, nestrādājoši biļešu skeneri, nesaprotamas virzienu norādes, katastrofāls ēdināšanas serviss un nolaidīgs, neieinteresēts personāls ir galvenie pārmetumi, ko saņem Šarla de Golla lidosta Parīzē. Vislielākā iespēja, ka rinda, kurā jūs iestāsieties un stundu nostāvēsiet, nebūs pareizā!

2.vieta - Los Angeles International Airport, Losandželosa, ASV

Nekāda spožuma, nekādas atmosfēras un pilnīgi nevienas slavenības – Losandželosas lidostas šarms līdzinās 20. gadsimta sešdesmito gadu cietumam. Taču visvairāk pasažierus kaitina lidostas izmēri – tā ir ievērojami par mazu, lai apkalpotu 3400 lidojumus dienā. Ja neiesprūdīsiet sastrēgumā, jūs vismaz arestēs lidostas policija.

3.vieta - London Heathrow, Londona, Lielbritānija

Diemžēl arī pasaules trešā lielākā lidosta Londonas Hītrova nav piemērota tik lielas pasažieru plūsmas apkalpošanai. Rezultāts – pasažieriem jāizstāv pārāk garas rindas pārāk īsā laika sprīdī, lai paspētu uz savienoto lidojumu. Pastāvīgo pasažieru vērtējums – uz Hītrovu ir ātrāk aizlidot, nekā izkļūt no lidostas ārā.

4.vieta - Toncontín International, Tegučigalpa, Hondurasa

Varētu pieciest pat netīrās grīdas, neērtos krēslus un nebaudāmo lidostas ēdienu, ja vien viss būtu kārtībā ar Tonkontinas starptautiskās lidostas skrejceļiem, kas, izrādās, ir par īsu, lai nolaišanās būtu droša. Tā joprojām ir otra bīstamākā lidosta pasaulē, atpaliekot tikai no Tenzing-Hillary Nepālā.

5.vieta - Ninoy Aquino International, Manila, Filipīnas

Šai lidostai pēc pasažieru domām ir ļoti daudz trūkumu, bet pats kritiskākais ir drošības jautājums – šogad iebrucis 1. termināla jumts. Negatīvu viedokli veido arī netīrās tualetes, trūkstošas sēdvietas, nestrādājoši lifti un fakts, ka pārdevēji nekautrēsies jums pārdot otrreiz uzpildītas ūdens pudeles.

6.vieta - Jomo Kenyatta International, Nairobi, Kenija

Starptautiskai lidostai, kāda ir arī Jomo lidosta Kenijas galvaspilsētā Nairobi, pēc pasažieru domām ir pārāk daudz trūkumu. Cilvēku pūļi un regulāra elektrības pazušana, nabadzīgi tax-free veikali, nožēlojamas biznesa klases uzgaidāmās telpas, kas vairāk atgādina bezpajumtnieku patversmi, - šos trūkumus min saniknotie pasažieri, vienlaikus gan mierinot cits citu – ir redzētas arī trakākas vietas.

7.vieta - John F. Kennedy International Airport, Ņujorka, ASV

21 miljons pasažieru gadā, viena no lielākajām pasaules lidostām, un tomēr tik nolaista, ka pasažieriem grūti noticēt, ka lidmašīna atlidojusi uz ASV. Gaiteņu labirintos izmisīgi klīstoši nervozu pasažieru pūļi, nelaipns personāls, garas rindas un ārpusē – taksometru šoferi, kas par tādiem tikai izliekas.

8. vieta - Tribhuvan International Airport, Katmandu, Nepāla

Nepālas vienīgā starptautiskā lidosta piedāvā visu, kas nervozākam ceļotājam izraisīs nervu sabrukumu: neprognozējama laika apstākļu maiņa, visnetīrākās tualetes uz zemeslodes un lidojumu saraksti, kas nekādi nevar pretendēt uz pilnību. Rēķinieties ar bezgalīgu kratīšanu un stulbiem jautājumiem drošības kontrolē!

 

9.vieta - Perth Airport, Pērta, Austrālija

Austrālieši, izrādās, ienīst praktiski visas savas lidostas, bet Pērtas lidostai ienīstāko sarakstā ir īpaša vieta. Visbriesmīgākie ir iekšzemes lidojumu termināli ar pārāk garām rindām pie reģistrācijas un taksometriem.

10.vieta - Guarulhos International Airport, Sanpaulu, Brazīlija

Lidosta gan savulaik saņēmusi balvu kā trešā labākā Dienvidamerikā, tomēr pasažieriem tā nepatīk, un ne bez iemesla. Tikai 41 lidojums no 100 notiek laikā un arī vairāk nekā divu stundu gaidīšana rindās pie reģistrācijas nav iepriecinoša, nemaz nerunājot par lidostas gastronomijas astronomiskajām cenām un zemo kvalitāti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Roze 11/24/2011 11:29 PilnIgi piekrItu par Charles de Gaulle lidostu ParizE.
Varu pateikt,kaJohn F.Kennedy lidostA nebija neviena sola kur apsesties pirms iecekosanas.Parejais bija o.k.

2 Zanda 11/22/2011 12:52 Šis raksts parāda lieliskas iespējas biznesa attīstībā - uzņēmēji ar pareizo domāšanas virzienuv - šis ir lauciņš, kur izvērsties! Attīstot Tax Free zonu, nauda pati birs makā!

3 skai 11/21/2011 18:36 pilnīgi piekrītu par De Gollu Parīzē! nenormāls plānojums, neko nevar saprast, drošības kontrole tieši pie geita, un aiz tā nav pat tualetes vai veikaliņa, kur nopirkt ūdeni. Vēl vairāk - nav arī monitora, kurā varētu sekot, vai iekāpšana tiešām sāksies tad, kad solīts. Lai tiktu pie iepriekšminētā, jāiet ārā no geita un pēcāk jāstāv atkal gara drošības kontrole.
kad vajadzēja pārbraukt no viena termināļa uz otru, autobuss gāja apmēram 40 minūtes apkārt lidostai, tai skaitā gaidīja 10min, lai atbrīvotos skrejceļa pievadceļš, pa kuru nepārtraukti kursēja lidmašīnas. Beigās autobuss izdomāja veidu, kā lidmašīnas apbraukt. Laikam nevienu neinteresētu, ja kādam šādā burzmā būtu jāsteidzas un jāpaspēj uz nākamo reisu...

4 Travelnews.lv redakcija 11/21/2011 18:00 Iepriekšējo pētījumu veica cita kompānija un TOP 10 izskatījās pavisam savādāks... šis pētījums ir pavisam 'svaigs'... paldies, ka sekojiet mums!

5 mezonis 11/21/2011 14:22 Būtu jau jauki kaut ko jaunu izlasīt, jo šāds raksts Jums jau bija pāris mēnešus atpakaļ ievietots

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 05.05.2024 SUP airēšanas maratons – Salaca 100 Valmieras novada Tūrisma pārvalde
4. maijā Latvijā pirmo reizi notiks SUP airēšanas maratons. Starts tiks dots 4. maijā pl.7.00 Vecatē – vietā, kur Salaca iztek no Burtnieku ezera. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


SIXT Latvija
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21053314sec.