SAS Scandinavian Airlines lidojumu laikā piedāvā lietot internetu

SAS bija viena no pirmajām aviokompānijām pasaulē, kas saviem pasažieriem lidojumu laikā ļāva lietot bezvadu (wireless) internetu jau 2004.gadā. Arī tagad SAS pasažieriem sniedz iespēju būt mobiliem. Ar SASWiFi funkciju pasažieri lidmašīnās varēs izmantot gan internetu, gan mobilos (GSM) telefonus.

Pēdējo gadu lielais pieprasījums veicinājis jaunu mobilo pakalpojumu nepieciešamību. 2011.gadā SAS parakstījis līgumu ar kompāniju Panasonic, lai piedāvātu WiFi un GSM, izmantojot Panasonic sistēmas eXconnect un eXphone. Sākotnēji šis pakalpojums pasažieriem tiks piedāvāts bez maksas.

Pirmās lidmašīnas, kas aprīkotas ar WiFI, būs Boeing 737-800, pagaidām Norvēģijas iekšzemes reisos, kā arī lidojumos uz un no Oslo, Stokholmas, Frankfurtes, Parīzes un citām Eiropas pilsētām. Bet 2012.gada vasarā vēl desmit B737-800 lidmašīnas tiks aprīkotas ar WiFi funkciju. Tuvākā nākotnē tas būs pieejams visos īsajos maršrutos, kā arī starp kontinentālajos lidojumos.

Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Scandinavian Airlines reģionālais vadītājs Latvijā un Austrumeiropā norāda, ka aviokompānija tikai reaģē uz augošo pasažieru pieprasījumu. Tas pēdējos gados rādot, ka cilvēkiem arī lidojuma laikā nepieciešams izmantot gan internetu, gan mobilos telefonus. Taču ierīces ir jāizslēdz, kad lidmašīna sāk nolaišanos.

No 2012.gada SAS lidojumu laikā piedāvās arī GSM un GPRS izmantošanu, kas pasažieriem ļaus sūtīt un saņemt īsziņas, izmantot GPRS, kā arī zvanīt un saņemt zvanus.

Vairāk informācijas par SASWiFi meklēt šeit: www.flysas.com/saswifi

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Turcjas kūrorti - 22.-29.05. Estravel Latvia
Pēdējā brīža cenas atpūtai 4* un 5* kūrortos // Viss iekļauts // Izmantojiet iespēju! | Skatīt vairāk
no 325 EUR
🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 18.05.2024 Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18187499sec.