airBaltic uzsāks vasaras sezonu ar uzlabojumiem lidojumu sarakstā

Sākot ar šī gada 25.martu, Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāk vasaras sezonu ar palielinātu lidojumu skaitu aviokompānijas maršrutu tīklā uz Eiropu, Tuvajiem Austrumiem, Krieviju un NVS valstīm, kā arī populāru vasaras galamērķu Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos atgriešanos lidojumu sarakstā.

Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors: “Šovasar mēs piedāvāsim labākus savienojumus uz pilsētām, kuras iespējams apmeklēt vienas dienas laikā. Aviokompānija arī līdz šim katru dienu piedāvāja vairākus reisus dienā uz galamērķiem Rietumeiropā, Skandināvijā, Krievijā, Ukrainā un Baltijā. Papildus tiem, airBaltic palielināja lidojumu skaitu līdz diviem lidojumiem dienā uz/ no Amsterdamas, Briseles, Minhenes un Vīnes. Arī citur Eiropā, Skandināvijā un NVS valstīs būs papildu reisi, lai nodrošinātu ērtāku ceļošanu biznesa pasažieriem. Tikmēr pasažieri, kuri dodas atpūtas braucienos, varēs izbaudīt populāru vasaras galamērķu Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos atgriešanos lidojumu sarakstā.”

Palielinot lidojumu skaitu, airBaltic uzlabos piedāvājumu gan vietējiem pasažieriem, gan tiem, kuri ceļo caur Rīgu tranzītā uz/ no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS valstīs. Vasaras sezonas lidojumu sarakstā atgriezīsies tādi galamērķi kā Venēcija, Atēnas, Budapešta, Nica, Dublina, Kišiņeva un citas pilsētas Vidusjūras, Kaspijas jūras un Melnās jūras krastos.

Lidojumi (no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā)

Lidojumu dienas

Uzlabojumu datums

Cena* ekonomiskajā klasē

Cena* biznesa klasē

Vīne (Austrija)

12 lidojumi nedēļā

25.marts

LVL 55/ EUR 64

LVL 239 / EUR 339

Minhene (Vācija)

12 lidojumi nedēļā

Cīrihe (Šveice)

katru dienu

Amsterdama (Nīderlande)

12 lidojumi nedēļā

25.marts

LVL 55/ EUR 64

LVL 239 / EUR 339

Brisele (Beļģija)

12 lidojumi nedēļā

Billunda (Dānija)

7 lidojumi nedēļā

1.jūnijs

LVL 49 / EUR 69

LVL 281 / EUR 399

Maskava, Domodedovas lidosta (Krievija)

7 lidojumi nedēļā

25.marts

LVL 49 / EUR 69

LVL 200 / EUR 285

*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – http://www.airbaltic.com/

airBaltic palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga-Vīne no 7 lidojumiem nedēļā pērn vasaras sezonā uz 12 lidojumiem nedēļā šajā vasaras sezonā. Lidojumus nodrošinās sadarbībā ar Austrian Airlines. airBaltic palielinās lidojumu skaitu maršrutā Rīga-Cīrihe no 6 lidojumiem nedēļā pērn un 7 lidojumiem šajā vasaras sezonā. Lidojumu skaits maršrutā Rīga-Minhene pieaugs līdz 12 lidojumiem šajā vasaras sezonā (pērn 7 lidojumi nedēļā). Tāpat arī lidojumu skaits maršrutos Rīga-Amsterdama un Rīga-Brisele pieaugs līdz 12 lidojumiem nedēļā (pērn 7 lidojumi nedēļā). Maršrutā Rīga-Billunda lidojumu skaits pieaugs līdz 7 lidojumiem nedēļā (pērn 5 lidojumi nedēļā). airBaltic palielinās lidojumu skaitu arī maršrutā Rīga-Maskava (Domodedovas lidosta) līdz 7 lidojumiem nedēļā no 2 lidojumiem nedēļā pērn. Lidojumi tiks veikti sadarbībā ar Transaero Airlines (code-share agreement). airBaltic jau piedāvā četrus lidojumus dienā uz Maskavas Šeremetjevas lidostu sadarbībā ar Aeroflot (code-share agreement).

Pilna informācija par lidojumu grafikiem ir pieejama uzņēmuma mājas lapā http://www.airbaltic.com/.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

 

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. Šī gada vasarā airBaltic saņēma anna.aero ANNIES balvu kā Eiropas lielākā valsts aviokompānija pēc jaunatvērto reisu skaita. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
Latvija 27 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 23.05.2024 Terases atklāšanas ballīte ar Olgu Rajecku Hercogs Mārupe
Ierašanās no plkst. 18:30, vakariņu sākums plkst.19.00. Cena no personas 65,00 Eur, iekļaujot bagātīgas vakariņas. Vairāk info www.hercogi.lv | Skatīt vairāk
65 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 22.05.2024 Muzeju nakts Liepājā Liepājas reģiona TIB
Sestdien, 18. maijā, Liepājā starptautiskās akcijas “Muzeju nakts” programmā paredzēti vairāki muzikāli priekšnesumi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 22.05.2024 Līvas ciema svētki Liepājā Liepājas reģiona TIB
Šo sestdien, 18. maijā, ar 20. jubilejas “Līvas ciema svētkiem” krāšņi vērsies simboliski vārti vasaras sezonai Liepājā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52275395sec.