airBaltic piedāvā piemeklēt pasažieriem visatbilstošākos blakussēdētājus

Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic ir pirmā pasaulē, kas sākusi sniegt pakalpojumu airBaltic SeatBuddy, kas dod iespēju klientiem lidmašīnās sēdēt blakus pasažieriem ar līdzīgām interesēm vai ceļojuma noskaņojumu.

Mihaels Grimme (Michael Grimme), airBaltic pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents: “airBaltic ir atzīta par vienu no TOP 10 visinovatīvākajām aviokompānijām pasaulē. Mūsu mērķis ir nepārtraukti uzlabot pakalpojumus, ko mēs sniedzam saviem pasažieriem, kuri ceļo uz/ no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS. Mēs esam gandarīti, ka esam ieviesuši šo jauno pakalpojumu, jo tagad mūsu klientiem ir iespēja lidojuma laikā sēdēt blakus līdzīgi domājošiem ceļotājiem. Mēs piedāvājam šo iespēju kā bezmaksas papildu pakalpojumu un tajā pašā laikā izvērtējam tā komerciālo potenciālu nākotnē.”

Lai tiktu piemeklēts visatbilstošākais blakussēdētājs, pasažieriem jānorāda to vēlamais “lidojuma noskaņojums”, kā arī hobiji, intereses vai aktivitātes, kas norādītas sociālajos tīklos. Pasažieri, kuri vēlas koncentrēties uz darbu, var izvēlēties lidojuma noskaņojumu “Darbs”, bet tie, kuri vēlas atrast jaunus darījumu partnerus, var izvēlēties — “Darījumu sarunas”. Pasažieri, kuri dod priekšroku klusumam un nevēlas lidojuma laikā tikt traucēti, var izvēlēties lidojuma noskaņojumu “Atpūta”. Klientu informācija tiek apkopota drošā datubāzē, un visatbilstošākais blakussēdētājs, kurš pieejams tajā pašā lidojumā, tiek piemeklēts automātiski, neizpaužot pasažiera identitāti vai personas datus. Pirmie lidojumi, kuros tiks izmēģināta jaunā sistēma, notiks jūnija beigās. airBaltic SeatBuddy risinājuma nodrošinātājs ir Satisfly.

Kā paziņots iepriekš, Airlinetrends atzina airBaltic par vienu no desmit labākajām aviokompānijām pasaulē, novērtējot tādas inovācijas kā pasaulē pirmā aviokompānija, kuras pasažieriem lidojuma laikā piedāvā iegādāties unikāla dizaina automašīnu Mini Cooper, kā arī pirmā aviokompānija pasaulē, kura ieviesusi iespēju saņemt rožu pušķi lidojuma laikā. Pie airBaltic inovācijām pieskaitāma arī iPad planšetdatoru ieviešana pasažieru izklaidei. airBaltic ir pirmā aviokompānija, kura izveidojusi savu pašapkalpošanās velonomu BalticBike un ierosināja dibināt BalticTaxi, kā arī ieviesusi maltītes no ekoloģiskiem produktiem biznesa klases pasažieriem.

airBaltic apkalpo vairāk nekā 60 galamērķus no savas mītnes bāzes Rīgā, Latvijā. No katra šī galamērķa airBaltic piedāvā ērtus savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz savu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.

Papildu informācija: www.airbaltic.com/SeatBuddy

Īsi par airBaltic:
AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā.
Īsi par Satisfly:
Satisfly ir uzņēmums, kas piedāvā inovatīvus risinājumus ceļojumu industrijai. Satisfly risinājumi ir krustpunkts starp digitālo un ceļošanas nozari, tādējādi esot pirmajiem, kas izmanto sociālo mediju iespējas, lai uzlabotu gaisa ceļojumu pieredzi. Satisfly patentētais “inteliģentās sēdvietas noteikšanas” pakalpojums ļauj partneru aviosabiedrību klientiem saskaņot savu sēdvietu ar saderīgiem sēdvietas kaimiņiem. Šī saderība balstās uz ceļotāja sociālo mediju profilu un lidojuma vēlmēm, ko var norādīt par brīvu reģistrējoties
www.satisfly.com. Satisfly dibināts 2008.gadā Honkongā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 16.05.2024 Baudi Cepļa muzikālos ceturtdienu vakarus! Bauskas TIC
Ieskandināsim vasaru, pavadot kopā burvīgu vakaru un izbaudot priekpilnu gaisotni | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 10.05.2024 Baudi Raxtu Raxti spēka dziesmas Bauskas TIC
Iepazīsti koncertprogramma "Spēka dziesmas" Mazmežotnes muižā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 16.05.2024 Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 12.05.2024 Māmiņu dienas šokolādes meistarklase Tukuma TIC
Par godu Māmiņdienai Šokolādes muzejs Pūrē piedāvā ekskursiju ar meistarklasi - 12.maijā pulksten 12:00 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84501386sec.