5 iemesli, kādēļ lidostas ir lieliskas

Iespējams, ka mūsdienās ir zudusi ievērojama daļa no 20. gadsimta gaisa transporta glamūra, taču vēlaizvien var atrast pietiekami daudz iemeslu, lai lidostu uzskatītu par unikālu vietu, kurai neapšaubāmi piemīt sava maģija.

Sajūtu buķete

Lidosta ir viena no retajām vietām, kur iespējams izjust un novērot diametrāli pretējas izjūtas vienuviet – šeit atkalredzēšanās prieks mijas ar skumjām atvadoties, bet nervozu ceļotāju izmisums – ar patīkamas kņudoņas pārņemtu piedzīvojumu meklētāju smaidiem. Tāpat kā nepārtraukti gaisā paceļas un nolaižas gaisa kuģi, šeit turp un atpakaļ virmo ikkatra iespējamā emocija.

Debesu stāsti

Vērot ceļotāju ņirboņu lidostās ir bezgala aizraujoši – īpaši tad, ja aizdomājamies par to, kādus piedzīvojumus slēpj katra ceļasoma. Ikvienam šeit nonākušajam ir kāds galamērķis, ikviens kaut kur steidzas, un ikvienu parasti pavada garš stāsts par to, kādēļ viņš atrodas lidostā. Notikumi pirms iekāpšanas lidmašīnā vai tikko pēc ielidošanas var šķist nenozīmīgi, taču būtībā ceļošana vairumā ļaudīm nenozīmē to pašu, ko no rīta iztīrīt zobus – bieži vien tas ir kā jauna sākums, vai, iespējams, noslēgums vecajam.

Mūžīga gaidīšana

Noteikumi diktē, ka lidostā jāierodas ar ievērojamu laika rezervi. Un tas nepārprotami nozīmē, ka šī ir vieta, kur ļaudis gaida. Ir burvīgi to apzināties un vērot no malas cilvēkus, kuri ir spiesti atteikties no savas neiedomājami steidzīgās ikdienas un uz brīdi būt mierā.

Iespēja būt ceļā

Tas ir pašsaprotami, taču atrašanās lidostā būtībā liecina par cilvēkam doto iespēju ceļot. Šādas iespējas nebija mūsu senčiem, un tādas nav arī daudziem mūsdienu pasaules iemītniekiem – paradoksāli, taču pat dzīve 21. gadsimtā dod pietiekami daudz iemeslu, lai daļa ļaužu gluži vienkārši nevarētu ceļot. Nākamreiz atrodoties lidostā, noteikti neaizmirstiet par iespēju, kas jums dota – arī tad, ja nākas doties tikai darījumu braucienā uz kādu netālu zemi.

Laika karuselis

Lidosta noteikti ir uzskatāma par vietu, kur vairs nav spēkā ikdienas dzīves noteikumi. Pēc garāka pārlidojuma nav jāsatraucas, ja pulksten trijos naktī jums izmisīgi kārojas nobaudīt kādu treknāku uzkodu, jo galu galā tikko šķērsojāt neskaitāmas laika zonas. Tas pats attiecināms ne tikai uz vēlu kafijas malkošanu lidostā, bet arī uz jebkura cita jūsu ikdienas rutīnas punkta pārplānošanu – šeit nav jāmeklē attaisnojums tam, ka vēlaties rīkoties nedaudz neierasti, turklāt pulkstenis jāizmanto tikai tam nolūkam, lai nenokavētu savu reisu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru Latvia Tours
340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides! | Skatīt vairāk
no 299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16500401sec.