airBaltic saņem starptautisku balvu par kvalitātes izcilību

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir saņēmusi starptautisko Dimanta balvu par kvalitātes izcilību. Balvu pasniedza Eiropas Kvalitātes izpētes organizācija (ESQR) starptautiskas konferences laikā Beļģijas galvaspilsētā Briselē.

Martins Gauss, airBaltic izpilddirektors: "Mēs esam gandarīti saņemt vēl vienu starptautisku balvu, kas apliecina airBaltic sasniegumus, un esam apņēmības pilni turpināt nodrošināt augstu kvalitāti mūsu klientiem, kuri izmanto airBaltic lidojumus uz 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos austrumos un Krievijā/NVS."

Eiropas Kvalitātes izpētes organizācija (ESQR) atzīst un uzsver izcilākos biznesa rezultātus, labākos prakses piemērus, izpratni par kvalitāti un sasniegumus, ko īsteno uzņēmumi reģionālajos un pasaules tirgos. Šogad balvu pasniegšanas ceremonijā Briselē piedalījās biznesa līderi no 41 valsts - akadēmiķi, eksperti, kvalitātes speciālisti un diplomāti.

airBaltic ir saņēmis virkni starptautisku balvu un atzinumu – tā šogad ierindota starp pasaules TOP 10 inovatīvākajām aviokompānijām, kā arī iepriekš saņēmusi īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju kongresā (The Budgies World Low Cost Airline Awards). airBaltic ir arī saņēmusi Gada aviokompānija 2009/2010 balvu (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

Air Baltic Corporation (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit deviņas lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, septiņas Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.airbaltic.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Bauska aicina baudīt pilsētas svētkus! Bauskas TIC
Esi aicināts svinēt Bauskas pilsētas un novada svētkus kopā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Mazsalaca Youth band un draugu koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26. maijā plkst. 16.00 Mazsalacas Kultūras centrā aicinām uz orķestra Mazsalaca Youth band un draugu koncertu! Solisti: Paula Saija, Matīss Žilinskis un | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
27 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42452693sec.