Lidmašīnas pasažieri satrakojušos vīrieti pielīmē pie krēsla

Fotogrāfija, kurā redzams pie lidmašīnas sēdvietas ar līmlenti piesaitēts vīrietis, gada sākumā tiešsaistes resursos iemantojusi milzīgu popularitāti. 

Šis pasažieris reisa laikā no Īslandes uz Ņujorku bijis smagā alkohola reibumā, uzbrucis kādai sievietei un skaļi kliedzis, ka lidmašīna iekļūšot katastrofā.

Sākotnēji fotogrāfiju vietnē Tumblr.com augšupielādēja viens no reisa pasažieriem Endijs Elvuds, sniedzot arī nelielu incidenta aprakstu.

"Lidojuma laikā uz Džona F. Kenedija lidostu Ņujorkā viņš izdzēra visu alkoholu, ko bija iegādājies beznodokļu veikalos."

"Kad viņš kļuva nevaldāms (piemēram, mēģināja žņaugt blakus sēdošo sievieti un kliedza, ka lidmašīna avarēs), pārējie pasažieri viņu apturēja un piesēja pie krēsla uz visu lidojuma laiku. Pēc piezemēšanās viņu eskortēja policija."

Vīrietis, kura identitāte netiek izpausta, lidostā ticis arestēts. Īslandes ziņu avoti vēsta, ka agresijas lēkme nesavaldīgajam pasažierim sākusies lidojuma laikā, kad līdz piezemēšanās Ņujorkā bija atlikušas vien divas stundas. Ziņots, ka vīrietis arī spļāvis uz citiem pasažieriem.

Aviokompānijas IcelandAir viceprezidents apstiprinājis, ka vīrieša uzvedība lidojuma laikā bija kļuvusi bīstama, taču fotogrāfiju komentēt atteicies.

Zināms arī, ka vīrietis nogādāts Kvīnsas slimnīcā, bet varas iestādes izlēmušas viņu neapsūdzēt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.04.2024 - 25.05.2024 “ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki Talsu novada TIC
Apvienojoties aktīvajiem vietējiem un apkaimes iedzīvotājiem, 31. maijā pirmo reizi tiks svinēti mazbānīša stacijas VALDEMĀRPILS svētki. | Skatīt vairāk
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50819397sec.