airBaltic uzlabo lidojumus uz Milānu Itālijā

2013. gada 31. martā Latvijas aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus uz Malpensas lidostu Milānā. Uzlabotais lidojumu saraksts skaitu nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām lidostām, kā arī uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs.

Mihaels Grimme, airBaltic komercdirektors: "Novirzot mūsu lidojumus uz Milānas Malpensas lidostu, mēs varam uzlabot savu lidojuma grafiku, saīsināt ceļā pavadīto laiku un ceļotājiem nodrošināt ērtākus savienojumus caur Rīgu no/uz Baltijas valstīm, Skandināvijas, Krievijas un NVS. Mūsu pasažieriem būs pieejami arī jauni savienojumi ar tālajiem lidojumiem, kas izlido no Milānas Malpensas lidostas. Esam pateicīgi mūsu partnerim SEA Aeroporti di Milano, kas palīdzēja mums sekmīgi veikt šo pāreju uz Malpensas lidostu."

Lidojumi (no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā)

Lidojumu skaits

Uzlabojumu datums

Cena* pamata klasē

Cena* biznesa klasē

Milāna (Itālija)

Katru dienu

2013.gada 31.marts

 LVL 49 / 69 EUR

LVL 315 / 449 EUR

*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Malpensas lidostu Milānā katru dienu sadarbībā ar Itālijas aviokompāniju Alitalia. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737-300 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni divas stundas un piecdesmit minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no LVL 49 (EUR 69), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com

Sveicot airBaltic lidojumus uz Milānas Malpensas lidostu, Air Pullman divus mēnešus airBaltic pasažieriem piedāvās autobusa pakalpojumus uz un no lidostas par samazinātu samaksu.

airBaltic ir ieviesis sešus jaunus galamērķus 2013.gada vasarai – Prāga (Čehija), Hevīza-Balatona (Ungārija), Olbija (Sardīnija, Itālija), Rijeka (Horvātija), Larnaka (Kipra) un Malta.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit deviņas lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, septiņas Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.airbaltic.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46624112sec.