airBaltic pasažieru skaits, kuri izmanto pašapkalpošanās reģistrāciju ir dubultojies

Kopš 2013. gada 1.februāra, kad Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ieviesa plašus uzlabojumus interneta un mobilās reģistrācijas sistēmā, pasažieru skaits, kuri izmanto pašapkalpošanās reģistrāciju ir dubultojies.

Mihaels Grimme (Michael Grimme), airBaltic komercdirektors: "Mēs esam gandarīti, ka mēneša laikā airBaltic pasažieru skaits, kuri izmanto pašapkalpošanās reģistrāciju, ir dubultojies – pašlaik vairāk nekā 50% no visiem pasažieriem izmanto pašapkalpošanās reģistrāciju."

Plašs uzlabojumu klāsts tika ieviests pašapkalpošanās reģistrācijai, šāds pakalpojums ir pieejams interneta vietnē airBaltic.com un viedtālruņos, ievadot adresi airBalticMobi.com. Papildus labākai funkcionalitātei, reģistrācija internetā ir pieejama līdz vienai stundai pirms reisa izlidošanas, iepriekšējo divu stundu vietā. Tādējādi airBaltic pasažieriem tiek sniegta lielāka brīvība reģistrējoties lidojumiem, jo to var veikt internetā, no savām mobilajām ierīcēm, esot ceļā uz lidostu vai lidostā. Reģistrācija internetā pieejama laikā no plkst. 12.00 iepriekšējā dienā pirms paredzētā lidojuma. Veicot reģistrāciju internetā, pasažieri, kuriem nav reģistrējamās bagāžas, var doties tieši uz lidostas drošības kontroles punktu. Savukārt pasažieriem, kuriem ir reģistrējamā bagāža, tā ir jānodod tam speciāli paredzētā  vietā.

Pasažieriem, kuri vēlas izmantot personalizētu reģistrāciju lidostā, šis pakalpojums tiek piedāvāts par 7 LVL (10 EUR), ja biļetes ir iegādātas, sākot no 2013.gada 1. februāra. Pasažieriem, kuri vēlas veikt reģistrāciju pie Biznesa klases galdiņa, tiek piedāvātā ātrā reģistrācija, šo pakalpojumu iegādājoties www.airBaltic.com. Personalizēta reģistrācija lidostā bez maksas tiek piedāvāta pasažieriem, kuri iegādājušies biznesa Flex un biznesa klases lidojuma biļetes, BalticMiles VIP karšu īpašniekiem, pasažieriem, kuri ceļo kopā ar bērniem līdz 2 gadu vecumam, pasažieriem, kuri lūguši speciālu palīdzību, pakalpojumus vai medicīnisko palīdzību un pasažieriem, kuri ceļo no lidostām, kur pašapkalpošanās reģistrācija nav pieejama.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir divdesmit deviņas lidmašīnas: sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, septiņas Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.airBaltic.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 24.05.2024 🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru Latvia Tours
340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides! | Skatīt vairāk
no 299 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.45387101sec.