Lidosta atvainojas par aviokatastrofas foto publicēšanu Facebook

Pēc tam, kad Londonas Lutonas lidostas oficiālajā Facebook lapā kopā ar visai dzēlīgu piezīmi tika publicēta fotogrāfija, kurā redzama avarējusi lidmašīna, lidostas pārstāvji atvainojušies par neētisku rīcību pēc negadījuma, kurš nesa cilvēku upurus.

Fotogrāfijā bija redzama ASV aviokompānijas Southwest Airlines lidmašīna Boeing 767, kura 2005. gada decembrī noslīdēja no piesniguša skrejceļa Čikāgas Midvejas Starptautiskajā lidostā, savā ceļā notriecot aizsargbarjeras un nokļūstot uz pilsētas ielas.

Londonas Lutonas lidostas Facebook lapā publicēto fotogrāfiju vismaz stundu un piecpadsmit minūtes papildināja teksts, kuru daudzi uzskatīja par aizskarošu: "Sniegputeņa laikā mēs neļausim notikt kam šādam, jo esam lieliska lidosta!"

Būtiski minēt, ka 2005. gada negadījumā bojā gāja sešus gadus vecs zēns, kad to notrieca no skrejceļa noslīdējušais aviolaineris.

"Londondas Lutonas lidosta izsaka atklātu atvainošanos par ierakstu Facebook lapā, kurš uzskatāms par pilnīgi nepieņemamu un neētisku," atzina lidostas pārstāve.

Komunikāciju eksperte un kāda Bostonā (ASV) bāzēta sabiedrisko attiecību uzņēmuma prezidente Ešlija Makkovna norāda, ka šis incidents, visticamāk, neatstās ilglaicīgu negatīvu ietekmi uz Londonas Lutonas lidostas tēlu. Taču, pēc viņas vārdiem, tas lieliski kalpo kā pamācība, kas visiem sociālo tīklu lietotājiem atgādina, ka tīmekļa vidē tomēr jābūt ļoti piesardzīgiem ar izteikumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63478804sec.