Korpulentu vīrieti nevēlas ielaist lidmašīnā

Kāds korpulents amerikānis apgalvo, ka ticis pazemots lidsabiedrības Southwest Airlines reisā no Čikāgas uz Denveru – viņam sākotnēji lūgts izkāpt no lidmašīnas.

Metjū Hārpers, kurš sver 154 kilogramus, apgalvo, ka iekāpšanas laikā lidsabiedrības darbinieki viņam paziņojuši, ka lidmašīna ir pārpildīta. Viņš vietējai radiostacijai atzinis, ka nekad dzīvē iepriekš nav ticis tā pazemots, kā arī piebildis, ka "juties kā noziedznieks".

"Kad galu galā atgriezos uz klāja, varēju vien noliekt galvu," Metjū stāsta, kā juties pēc incidenta, kurā aviokompānijas darbinieki viņu pazemojuši citu pasažieru klātbūtnē.

Lidsabiedrība Southwest Airlines ir izstrādājusi "lielizmēra klientu" politiku, kas mudina korpulentākos pasažierus iegādāties biļetes divām sēdvietām, ja viņi "vismaz daļēji iesniedzas blakussēdētāju vietā".

Hārpers atzīst, ka zinājis par šādiem noteikumiem, taču lidmašīnā bijusi brīva vieta starp viņa un viņa brāļa sēdvietām.

Galu galā vīrietim atļauts kāpt uz lidmašīnas klāja. Pēc sūdzības iesniegšanas lidsabiedrība viņam piedāvājusi morālo kompensāciju 100 ASV dolāru apmērā, taču vīrietis uzskatījis, ka tas nav risinājums, un no tās atteicies.

"Būtiski ir paskaidrot, ka mēs viņam neliedzām kāpt uz klāja. Mūsu darbinieks tikai informēja šo pasažieri par spēkā esošajiem noteikumiem, un viņš varēja turpināt ceļu kā iecerēts," tā incidentu skaidro Southwest Airlines pārstāvji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 17.05.2024 Pavasara ziedi Pakrojā! Nikos Travel
Pavasaris pašā plaukumā. Laiks doties ekskursijā uz Pakroju, kur krāšņi jo krāšņi zied narcises un tulpes... Pa ceļam ZS Līcīši un Šauļi | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 13.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09591198sec.