Aviolaineris gandrīz saduras ar NLO

Pasažieru lidmašīnas piloti gaisa telpā virs Glāzgovas piedzīvojuši šaušalīgu mirkli – aviolaineris gandrīz nokļuvis sadursmē ar kādu nezināmu lidojušu objektu.

Kā ziņo britu mediji, lidmašīna Airbus ar 200 cilvēkiem uz klāja atradusies vien aptuveni 10 sekunžu lidojuma attālumā no noslēpumainā objekta virs Glāzgovas priekšpilsētas aptuveni viena kilometra augstumā.

Ekspertiem, kas strādā pie incidenta izmeklēšanas, tā arī nav izdevies noskaidrot, kas bijis neidentificētais objekts, kurš nav parādījies uz radaru ekrāniem.

Notikušais nobiedējis Airbus A320 pilotus, kuri gatavojās gaisa kuģi piezemēt Glāzgovas lidostā saulainā laikā. Pēkšņi viņi ziņoja par objektu, kurš "pavīdējis aptuveni 100 metru attālumā" no lidmašīnas priekšgala.

Objekts bijis "zilā un dzeltenā krāsā" un acumirklī pazibējis zem lidmašīnas, neļaujot apkalpei reaģēt uz notikušo. Šokētais pilots tobrīd sazinājies ar dispečeri Glāzgovas lidostas kontroles tornī, vaicājot, vai tuvumā viņa lidmašīnai neatrodas kāds cits gaisa kuģis. Taču atbilde bijusi noraidoša.

Pēc piezemēšanās Glāzgovā lidmašīnas kapteinis ziņoja, ka bijis "augsts sadursmes risks" ar mistisko objektu.

Piloti izteikušies, ka objekts, iespējams, bijis planieris vai deltaplāns, tomēr aviācijas eksperti šādas teorijas noraidījuši, nespējot nākt klajā ar notikušā skaidrojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.33379006sec.