airBaltic atklās jaunu maršrutu no Rīgas uz Aberdīnu

2014.gada 30.martā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Aberdīnu Apvienotajā Karalistē. Jaunais airBaltic maršruts nodrošinās ērtu ceļošanu starp divām pilsētām, kā arī uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā, Krievijā un NVS valstīs.

Mihaels Grimme (Michael Grimme), airBaltic komercdirektors: "Katru mēnesi airBaltic sasniedz labus kompānijas darbības rezultātus. Tāpēc mēs saviem klientiem varam nodrošināt biļetes par pieejamākām cenām, kā arī piedāvāt jaunus galamērķus. Šobrīd veicam nepieciešamos sagatavošanas darbus jaunajam maršrutam no Rīgas uz Aberdīnu, lai nodrošinātu ērtus savienojumus caur Rīgu uz un no tādiem galamērķiem kā Baku, Maskava, Sanktpēterburga, Varšava, Kijeva un Odesa."

Kerola Benzī (Carol Benzie), Aberdīnas lidostas izpilddirektore: "Jaunais maršruts dos labumu enerģētikas nozarei, tāpat daudzi mūsu biznesa pasažieri novērtēs lidojumus uz Rīgu un airBaltic piedāvātos ērtos savienojumus uz dažādiem galamērķiem. Jauno maršrutu labprāt izmantos arī pasažieri, kas dodas atpūtā uz Rīgu kā populāru īso brīvdienu ceļojuma galamērķi. Ar prieku uzņemsim airBaltic Aberdīnas lidostā."

airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Aberdīnu četras reizes nedēļā – pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni divas stundas un četrdesmit minūtes. Jaunais maršruts nodrošinās būtiskas priekšrocības uzņēmējdarbībai abos tā galapunktos, kā arī sniegs nepieciešamo atbalstu augošajam atpūtas braucienu tirgus segmentam, pateicoties Rīgai kā populāram īso brīvdienu galamērķim no Skotijas ziemeļ-austrumiem.

Lidojumi (no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā)

Lidojumu skaits

Uzsākšanas datums

Cena* pamata klasē

Cena* biznesa klasē

Aberdīna (Apvienotā Karaliste)

4 lidojumi nedēļā

2014.gada 30.marts

29 LVL/ 39 EUR

419 LVL/ 595 EUR




*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 19.05.2024 Cēsu novads aicina uz Muzeju nakti 2024! Cēsu TIC
18. maijā aicinām ieplānot ciemošanos Cēsu novada muzejos! Šī gada Muzeju nakts ietvaros vairāk nekā 15 novada muzeji un apskates vietas ciemos | Skatīt vairāk
Nostalgy SĀKAS GRILĒŠANAS SEZONA! Tukuma TIC
Lapmežciemā kafejnīcā "Nostalgy" maijā sākas grilešanas sezona. Brauc ciemos! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.20342493sec.