Deviņgadīgs bērns bez biļetes lidmašīnā šķērso ASV

Deviņus gadus vecam bērnam no Mineapolisas izdevies bez aizķeršanās iziet drošības pārbaudes lidostā un bez aviobiļetes nokļūt uz lidmašīnas klāja, kas bija ceļā uz Lasvegasu.

Kā informējis Mineapolisas Sv. Pāvila starptautiskās lidostas pārstāvis, zēns drošības kontrolpunktu šķērsojis ceturtdienas, 3. septembra rītā, un nokļuvis uz Delta Airlines lidmašīnas klāja.

Tomēr apkalpes locekļiem drīz vien radās aizdomas, tādēļ viņi sazinājās ar Lasvegasas policiju. Pēc nosēšanās Lasvegasas lidostā zēns tika nodots bērnu aizsardzības dienestam.

Kā atzīst amatpersonas, lidostas novērošanas kameras fiksējušas zēna darbības arī vienu dienu iepriekš. Tad viņš no bagāžas konveijera paķēris sev nepiederošu somu un pasūtījis maltīti lidostas restorānā. Pēc ieturēšanās viņš svešo somu atstājis ēstuvē, bet pats devies uz tualeti, tā arī nesamaksājot par maltīti. Somas īpašnieks vēlāk ticis identificēts un tā viņam atgriezta. 

Tikmēr lidostas pārstāvis piebildis, ka notikušais ir "ļoti neparasts incidents", savukārt varas iestādes norāda, ka deviņgadīgais bērns, iespējams, aizbēdzis no mājām tā dēvētajā Dvīņu pilsētu (Mineapolisas un Seintpolas) aglomerācijā.

Aviotūrisma eksperts un vietnes ThePlaneRules.com pārstāvis Terijs Triplers paudis izbrīnu, kā zēnam izdevies apmānīt gan Transporta Drošības administrācijas darbiniekus, gan citu personālu lidostā, gan lidmašīnas apkalpes locekļus. "Lai gan gaisā varam justies arvien drošāk, šis [incidents] liecina, ka sistēmā vēl joprojām pastāv nepilnības," viņš piebildis.

Domājams, ka zēns savas darbības iepriekš bijis detalizēti izplānojis un, nonākot lidostā, turējies kopā ar kādu svešu ģimeni. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 24.05.2024 SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita | Skatīt vairāk
Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.56211209sec.