airBaltic ziemas sezonā – jauni galamērķi un uzlabots pakalpojums

Latvijas aviokompānija airBaltic 27.oktobrī pāriet uz ziemas sezonas lidojumu sarakstu, piedāvājot jaunus maršrutus uz Abu Dabī (AAE) un Larnaku (Kiprā) un labākus lidojumu savienojumus savā maršrutu tīklā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Krievijā/NVS.

Mihaels Grimme (Michael Grimme), airBaltic komercdirektors: "Mūsu uzlaboto kompānijas darbības rezultātu nozīmīga daļa ir airBaltic koncentrēšanās uz pieprasītiem maršrutiem. Vienlaikus esam arī samazinājuši lidojumu skaitu uz mazāk pieprasītiem maršrutiem, tādējādi atbrīvojot lidmašīnas, lai izmantotu tās jauniem maršrutiem.

Esam gandarīti, ka jaunie ziemas sezonas maršruti un augošais partneru aviokompāniju skaits palīdzēs labāk apkalpot mūsu klientus, kas ceļo gan darījumu, gan atpūtas nolūkos. Sadarbība ar Etihad Airways jaunajā Rīga - Abu Dabī maršrutā ievērojami samazinās lidojumu ilgumu starp abām galvaspilsētām un tālākajiem galamērķiem, kā Austrālija, Āzija, Āfrika un Tuvie Austrumi. Papildu lidojumi uz Kijevu un sadarbības (code-share) lidojumi ar Transaero Airlines maršrutos Rīga–Maskava nodrošina lielākas ērtības klientiem, ceļojot uz un no austrumiem."

Jaunais tiešais lidojums Rīga–Abu Dabī ir sākums airBaltic un Ethiad Airways sadarbībai un pirmo reizi starp abu valstu galvaspilsētām ir izveidota aviosatiksme. Larnaka (Kiprā) ir airBaltic ziemas sezonas jaunais galamērķis, kas piedāvā saulainu atpūtu ceļotājiem.

airBaltic palielinās lidojumu skaitu no Rīgas uz Kijevu līdz 3 reizēm dienā, lai uzlabotu ceļošanas iespējas uz Rietumeiropu, Skandināviju un Baltijas reģionu. Turklāt aviokompānija airBaltic ir arī paplašinājusi sadarbības lidojumu līgumu ar Transaero Airlines, nodrošinot 6 lidojumus nedēļā no Rīgas uz Maskavas lidostu Vnukovo. Tiem, kuri ceļo starp Rīgu un Maskavu, airBaltic piedāvā ikdienas reisus Rīga–Maskava (Domodedovo), sadarbojoties ar Transaero Airlines, un 28 iknedēļas lidojumus maršrutā Rīga–Maskava (Šeremetjevo) sadarbībā ar aviokompāniju Aeroflot.

Pilna informācija par lidojumu grafikiem ir pieejama uzņēmuma mājas lapā www.airbaltic.com.

Lidojumi (no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā)

Lidojumu dienas

Cena *,

Pamata

Cena*,

Biznesa Elite

Abu Dabī (AAE)

4 lidojumi nedēļā

LVL 99 /139EUR

LVL 599 /855EUR

Larnaka (Kipra)

1 lidojums nedēļā

 

LVL 69 / 99EUR

 

LVL 369 / 519EUR

*Zemākā pieejamā cena, ieskaitot nodokļus, nodevas un maksu par pakalpojumiem – www.airbaltic.com

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 25.05.2024 25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12418008sec.