Kļūdas dēļ pasažiere Spānijas vietā nokļūst Karību salās

Malkojot džinu ar toniku aptuveni 10 kilometru augstumā, Lamenda Kingdona savai blakussēdētājai lidmašīnā atklāja, cik ļoti viņa vēlas nokļūt Spānijā.

Taču viņa bija vairāk nekā šokēta, kad blakussēdošā sieviete atbildēja: "Ar šo reisu jums tas neizdosies."

Tobrīd 62 gadus vecā kundze atskārta, ka vēsturiskās Granadas pilsētas vietā Spānijā viņa patiesībā ir ceļā uz Grenādas salu Karību jūrā. Bija noticis pārpratums, kurā, visticamāk, vainojama ceļojumu aģentūra "Avios".

Kingdonas kundze Spānijas pilsētu Granadu bija iekļāvusi kāroto galamērķu sarakstā drīz pēc tam, kad viņai tika diagnosticēts krūts vēzis, kā arī smadzeņu audzējs.

"Pēc lenča un glāzes džina ar toniku sāku pļāpāt ar blakussēdošo sievieti," stāsta Kingdona. "Es viņai stāstīju, cik ļoti vēlos redzēt Alhambras pili. [..] Tomēr viņa atbildēja, ka ar šo reisu tas nekādi nebūšot iespējams. Tad viņa saķēra garāmejošo stjuarti un teica: "Šī kundze domā, ka dodas uz Spāniju"."

Ātri vien līdzjūtīgā British Airways apkalpe Kingdonas kundzi nogādāja pirmās klases salonā un cienāja viņu ar šampanieti. Jau nākamajā dienā, pateicoties aviokompānijas darbinieku operatīvai rīcībai, viņa tika nogādāta Malagā, kas ir tuvākā lidosta sievietes sākotnēji iecerētajam galamērķim Spānijā.

Uzņēmums "Avios" sievietei atvainojās par notikušo un sagādāja pat pārsteigumu, piešķirot pietiekoši daudz klienta punktu, lai viņa varētu nokļūt vēl vienā no sava sapņu zemju saraksta – Jaunzēlandē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 12.05.2024 TŪRISMA TRIATLONS VIŠĶOS 12.MAIJĀ  TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 06.05.2024 Tūrisma trialtons 2024 TAKA
Šī gada 12. maijā visi tiek laipni aicināti piedalīties ikgadējā Tūrisma triatlonā, kurš šogad pirmo reizi norisināsies Višķos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.31724691sec.