British Airways atsakās pārvadāt 230 kilogramu smagu vīrieti

22 gadus vecais Kevins Šenē kopā ar ģimeni bija devies uz ASV, kur vīrietim bija nozīmēts pusotru gadu ilgstošs ārstēšanās kurss. Tomēr terapijai pret Kevina hormonālajiem traucējumiem bija neparedzētas blaknes – vīrietis strauji pieņēmās svarā.

Kā ziņo CNN, ģimene gatavojās atgriezties mājās Francijā, kad British Airways Kevinam neļāva kāpt uz lidmašīnas klāja. Tagad ģimene spiesta palikt Čikāgā.

"Mēs [notikušajā] vainojam British Airways, jo ar šo aviokompāniju mēs šeit ieradāmies, taču tagad viņi mums neļauj tikt mājās," ASV telekanālam CBS atzinusi Kristina Šenē.

Cerībā nokārtot radušos problēmu, Šenē ģimene nedēļu pavadīja lidostas viesnīcā. Tomēr viņiem sāka pietrūkt naudas, tādēļ tika lemts doties uz Ņujorku, lai no turienes viņu dēls varētu kāpt uz kruīzu kuģa "Queen Mary 2" klāja un nokļūt atpakaļ Francijā.

Kevins, kuram slimības dēļ visu diennakti nepieciešama medicīniska uzraudzība, tagad ir pārliecināts, ka arī citiem korpulentiem ļaudīm viņu "lielā izmēra" dēļ ceļošana nav iespējama.

Tikmēr British Airways apgalvo, ka aviokompānija lietas labā nevar darīt pilnīgi neko.

"British Airways komanda smagi strādāja, lai rastu risinājumu šai problēmai, tomēr situācija ir tāda, ka nevienā no mūsu lidmašīnām mēs nespējam droši pārvadāt šo klientu," ziņojumā atzinusi lidsabiedrība, piebilstot, ka tā regulāri uzturējusi kontaktus ar ģimeni un nodrošinājusi tai naktsmītnes.

British Airways apgalvo, ka aviokompānijas pārstāvji ģimenei piedāvājuši atgriezt par ceļojumu iztērēto naudu. Tomēr nav skaidrs, kādēļ Kevinam Šenē nav piedāvāts iegādāties vēl vienu biļeti lidmašīnā, kas ir ierasta prakse līdzīgos gadījumos citās aviokompānijās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18467712sec.