Lidmašīnas pasažieri piemeklē insults, apkalpe to pamana tikai pēc 9 stundām

Lidojums no Lasvegasas uz Londonu kādam pasažieriem negaidīti izvērtās ļaunā murgā. 46 gadus vecais Maiks Diksons Virgin Atlantic reisa laikā piedzīvoja insultu, kamēr pārējie pasažieri un apkalpes locekļi viņa stāvokli nepamanīja visu lidojuma laiku.

Nespējot kustēties un runāt, Diksons, iesprostots savā sēdvietā, bija spiests gaidīt deviņas stundas, kad lidmašīna beidzot piezemējās, un apkalpes locekļi pamanīja, ka kaut kas nav kārtībā.

Diksons, kurš ir IT giganta "Microsoft" darbinieks no Lielbritānijas, ceļoja vienatnē. Kā izrādās, jau pirms kāpšanas uz lidmašīnas klāja viņu bija piemeklējis mikroinsults, tomēr viņš nenojauta, kas īsti noticis, un pieņēma, ka gluži vienkārši ir apslimis.

"Nesapratu, ka tas ir insults. Domāju, ka gluži vienkārši esmu slikti gulējis," Diksons pastāstījis Lielbritānijas Daily Mail. "Domāju, ka pēcāk izgulēšos un atkal jutīšos labi."

"Es neturējos uz kājām un pa ceļam aizķēru dažādus priekšmetus. Nesaprotu, kā izkļuvu cauri drošības kontrolei – droši vien viņi domāja, ka esmu piedzēries."

Diksons lidmašīnā apsēdās rindas vidējā sēdvietā un drīz vien viņu piemeklēja otrs, smagāks insults.

Salona apgaismojums tika aptumšots, un visu lidojuma laiku par viņa stāvokli nebija informēts neviens pasažieris vai apkalpes loceklis. Kad lidmašīna piezemējās, pasažieri nokāpa no klāja – arī vīrietis, kurš sēdēja blakus Diksonam, savu sēdvietu pameta, pārkāpjot viņam pāri un nesaprotot, ka kaut kas nav kārtībā.

Taču tobrīd stjuartes pamanīja, ka vīrietis vēl joprojām nav pametis savu sēdvietu, tādēļ acumirklī  izsauca ātro palīdzību.

Diksons slimnīcā pavadīja 16 dienas, taču bija vajadzīgi seši mēneši, lai viņš atgūtu runas spējas. Viņš uzteicis Virgin Atlantic apkalpes darbu un piebildis, ka aviokompānijas pārstāvji pat piezvanījuši, lai pajautātu, kā viņš jūtas.

Vīrietis gan nav izbrīnīts, ka neviens lidojuma laikā notiekošajam nepievērsa uzmanību, atzīstot, ka viņa vecuma dēļ, domājams, neviens no klātesošajiem nebija iedomājies, ka viņš varētu ciest no insulta.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Populārākais Itālijas pludmales kūrorts! Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 487 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 25.05.2024 Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds Valmieras novada Tūrisma pārvalde
24. maijā plkst. 20.00 aicinām uz skaistu un sirsnīgu koncertu Mujānu biedrības namā, kurā muzicēs Igo, Ainis Zavackis un Jānis Strazds! | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.53136492sec.