airBaltic ēdiena pasūtīšanas sistēma - viena no pasaules Top 10 inovācijām

Airlinetrends.com, neatkarīga aviācijas nozares un patērētāju tendenču izpētes aģentūra, atzinusi Latvijas nacionālās aviokompānijas airBaltic ēdiena pasūtīšanas sistēmu par vienu no labākajām aviokompāniju pakalpojumu inovācijām 2013.gadā.

Martins Sedlackis (Martin Sedlacky), airBaltic operatīvās vadības direktors: “Esmu gandarīts, ka airBaltic guvis atzinību kopā ar tādu pazīstamu aviokompāniju kā Delta, British Airways, Qantas, Air Canada un Norwegian produktu un pakalpojumu inovācijām.  Tas ir lielisks pamudinājums mums arī turpmāk turpināt darbu pie dažādiem uzlabojumiem.”

Pagājušajā gadā airBaltic ieviesa jaunu ēdiena pasūtīšanas sistēmu, kas ļauj ceļotājiem pašiem veidot savu maltīti lidojuma laikā pēc lidojuma rezervācijas veikšanas. airBaltic klienti savu maltīti komplektē no sev vēlamajām sastāvdaļām uz virtuālās paplātes aviokompānijas mājas lapā. Tādējādi ceļotājiem tiek piedāvātas pilnībā personalizētas maltītes, ievērojot to vēlmes, kā arī diētas, medicīniskos un reliģiskos apsvērumus.

Pasažieri var izvēlēties un pasūtīt sev maltīti no vairāk kā 70 piedāvātajām iespējām, tai skaitā dārzeņu risoto, zivs suvlaki, lasi terijaki mērcē, grilētu cūkgaļu vai vistas krūtiņu. Pamatēdieni tiek pasniegti kopā ar vienu no dažādiem deviņu veidu salātiem un vienu no deviņiem dažādu veidu desertiem, kā arī dzērienu pēc izvēles. airBaltic klienti var pasūtīt sev vēlamo maltīti uzreiz pēc sava lidojuma rezervācijas vai jebkurā laikā ne vēlāk kā 48 stundas pirms lidojuma.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Vairāk informācijas: airbalticmeal.com/

TOP 10 inovācijas: www.airlinetrends.com/2013/12/30/best-airline-product-and-service-innovations-of-2013/

Īsi par airBaltic:

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 11.05.2024 Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru Latvia Tours
340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides! | Skatīt vairāk
no 299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.581779sec.