Aviopasažieriem no Londonas izdodas "iešmaukt" ASV, neizejot robežkontroli

Itin neparastā situācijā nesen nokļuvuši lidsabiedrības Delta Airlines pasažieri Ņujorkas Džona F. Kenedija lidostā. Lidmašīnai piestājot pie nepareizajiem lidostas vārtiem, ceļotājiem, kuri ASV bija ieradušies no Hītrovas lidostas Londonā, bija dotas visas iespējas atstāt lidostu, neizejot robežkontroli un būtībā kļūstot par robežpārkāpējiem.

Kā izrādās, Delta Air Lines reisa pasažieri, ierodoties Dž. F. Kenedija lidostā, bija nokļuvuši pavisam citā tās sektorā, tādēļ viņi, neizejot nekāda veida robežkontroli, varēja bez aizķeršanās pamest lidostas telpas. Tikai brīdī, kad viņus apturēja lidostas darbinieki, pasažieri atskārta, ka neatrodas tur, kur viņiem vajadzētu būt.

Endrjū Rostrons bija viens no pasažieriem, kurš notikušā detaļas izklāstījis telekanālam CBS. Viņš atzinis, ka uz lidmašīnas klāja bijuši vien ap 50 pasažieru. Rostrons stāsta, ka izkāpšanas procedūra bijusi gluži ierasta, tādēļ sākotnēji šķitis, ka viss ir kārtībā.

"Tobrīd par to neaizdomājāmies, taču mēs atradāmies termināla galvenajā daļā, kur pasažieri parasti gatavojas iekāpšanai lidmašīnā. Mēs gājām garām beznodokļu veikaliem un ēstuvēm, līdz sapratām, ka kaut kas nav kārtībā. Tomēr mēs gājām tālāk. 4. termināls ir visai liels, tādēļ mēs tikai turpinājām iet," stāsta Rostrons. "Kad nonācām pie bagāžas konveijera, mums jautāja: "Kādēļ esat šeit?" Tas viss bija ļoti dīvaini," viņš piebilst. "Es jau praktiski biju izgājis no lidostas, kad sapratu, ka man vajadzīga mana bagāža. Tie, kam līdzi bija tikai rokas bagāža, varēja vienkārši iziet ārā, iekāpt taksometrā un aizbraukt."

Rostrons atzīst, ka galu galā pasažierus apturējuši drošības darbinieki un pavadījuši līdz robežkontroles punktam. Taču, kā CBS norādījuši Delta Air Lines pārstāvji, nelielam skaitam pasažieru tomēr izdevies pamest lidostu, neveicot nepieciešamās pārbaudes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 06.05.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18598485sec.