airBaltic un Etihad Airways paplašina sadarbību

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic paplašinājusi vienošanos par sadarbības lidojumiem ar Apvienoto Arābu Emirātu aviokompāniju Etihad Airways, tagad ietverot arī lidojumus no Amsterdamas, Frankfurtes, Minhenes un Cīrihes* uz Abū Dabī un Rīgu.

Pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas, paplašinātās sadarbības rezultātā airBaltic un Etihad Airways piedāvās 37 lidojumus nedēļā starp Rīgu un Abū Dabī.  Reisos no un uz šīm pilsētām savus lidojumu kodus - BT un EY – izmantos abas aviokompānijas.

airBaltic jau tagad izmanto savu lidojumu kodu - BT - Etihad Airways reisos starp Abū Dabī un Muskatu, bet Etihad Airways izmanto savu lidojumu kodu – EY - reisiem uz desmit airBaltic apkalpotajiem Eiropas ziemeļu pilsētu galamērķiem - Bergenu, Bilundu, Helsinkiem, Kopenhāgenu, Oslo, Stavangeru, Stokholmu, Tallinu, Turku un Viļņu.

Pēc papildu atļauju saņemšanas, Etihad Airways plāno savu lidojumu kodu EY izmantot arī lidojumos uz airBaltic apkalpotajiem galamērķiem - Kijevu, Tbilisi, Palangu un Gēteborgu.

Biļetes lidojumiem iespējams pasūtīt interneta vietnēs www.airbaltic.com, www.etihad.com, airBaltic un Etihad Airways klientu apkalpošanas centros vai ceļojumu aģentūrās.

* sadarbības lidojumi savienos Abū Dabī un Rīgu ar Cīrihi no 2014.gada 1.jūnija.

Par airBaltic

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas: piecas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300 un divpadsmit Bombardier Q400 NextGen. airBaltic veic tiešos lidojumus no trim Baltijas valstu galvaspilsētām – Rīgas, Viļņas un Tallinas. airBaltic ir Gada aviokompānija 2009/2010 (Zelta balva) – šo balvu piešķir Eiropas Reģionālo aviokompāniju asociācija (ERA). airBaltic ir Air Transport World 2010.gada Fēniksa balvas (Phoenix Award) ieguvējs – starptautiska atzinība par izcilību uzņēmējdarbības restrukturizēšanā. airBaltic saņēma īpašu tendenču noteicēja (Pacesetter Award 2010) balvu vispasaules zemo cenu aviokompāniju apbalvojumā The Budgies World Low Cost Airline Awards par sasniegumiem hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē. hibrīdas aviokompānijas statusā. 2012. gadā Airlinetrends atzinis airBaltic par vienu no desmit inovatīvākajām aviokompānijām pasaulē.

Par Etihad Airways

Etihad Airways darbību sāka 2003.gadā, bet 2013.gadā pārvadāja 11,5 miljonus pasažieru. No Abū Dabī bāzes Etihad Airways veic lidojumus uz 103 esošiem vai izziņotiem pasažieru un kravu pārvadājumu galamērķiem Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Eiropā, Āzijā, Austrālijā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā. Aviokompānija pārvadājumus veic ar 95 Airbus un Boeing lidmašīnām, kā arī pasūtījusi vairāk nekā 220 lidaparātus, tostarp 71 Boeing 787s, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350 un desmit Airbus A380. Etihad Airways pieder akciju daļa lidsabiedrībās airberlin, Air Seychelles, Virgin Australia, Aer Lingus, Air Serbia un Jet Airways, kā arī tā gaida regulatoru apstiprinājumu, lai veiktu investīcijas Šveicē bāzētā reģionālā lidsabiedrībā Darwin Airline. Papildu informācijai, lūdzu, apmeklējiet www.etihad.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Estravel Latvia
,


Biznesa augstskola Turība
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,


Tukuma TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56487107sec.