airBaltic ļauj izmantot personīgās elektroniskās ierīces visa lidojuma garumā [1]

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic no 18.aprīļa pasažieriem ļaus izmantot savus planšetdatorus, elektroniskos grāmatu lasītājus, atskaņotājus, spēļu un citas personīgās elektroniskās ierīces no iekāpšanas brīža līdz izkāpšanai.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): "Mūsu klienti ilgi gaidījuši, lai visa lidojuma laikā varētu lasīt grāmatas, pārskatīt dokumentus un fotogrāfijas, vai skatīties filmas savās elektroniskajās ierīces. Mēs esam gandarīti paziņot, ka rosīgajā Lieldienu ceļošanas periodā, mūsu pasažieri varēs sākt izbaudīt savu elektronisko ierīču izmantošanu visos lidojuma posmos."

Noteikumi paredz, ka pasažieriem savas elektroniskās ierīces nepieciešams pārslēgt uz lidojuma režīmu. Mobilos telefonus nedrīkst izmantot zvaniem, kā arī visas ierīces nepieciešams izslēgt atsevišķos gadījumos, kad to palūdz lidmašīnu apkalpojošais personāls. Portatīvos datorus un citas lielizmēra ierīces pacelšanās un nolaišanās laikā nepieciešams novietot uzglabāšanas nodalījumos, lai tās neradītu drošības apdraudējumus. Turklāt pasažieri tiek laipni aicināti sekot līdzi drošības pasākumu demonstrācijām.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2014.gada vasaras sezonai airBaltic ir ieviesusi sešus jaunus galamērķus – Gēteborga (Zviedrija), Burgasa un Varna (Bulgārija), Palma de Maljorka (Spānija), Bukareste (Rumānija) un Aberdīna (Skotija, Lielbritānija).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ha 04/10/2014 18:41 Lieldienu akcija - lidosim, neievērojot drošības noteikumus! :)
Drošas visiem Lieldienas!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 05.05.2024 Mārča Auziņa solo programma Jaunmoku pilī Tukuma TIC
Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienā, 4. maijā plkst. 18.00, Jaunmoku pils terasē notiks virtuozā ģitārista Mārča Auziņa solo | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 11.05.2024 Sējas svētki Ausekļu dzirnavās! Bauskas TIC
Baudi notikumiem bagātu dienu Ausekļu dzirnavās! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63003206sec.