Ryanair pasažieris pauž sašutumu par stjuartu uzrīkotu spēli reisa laikā

Kā apliecina kāda visai šokēta pasažiera stāstītais, zemo cenu lidsabiedrības "Ryanair" reisā no Mančestras uz Tenerifi lidmašīnas apkalpe noorganizējusi spēli, piesolot uzvarētājiem bezmaksas dzērienus.

Viens no aculieciniekiem pastāstījis, ka stjuarti pasažierus, no kuriem daudzi bija vecāka gadagājuma ļaudis, sadalījuši divās komandās, un tiem ceļotājiem, kuri spēja vistālāk aizmest tualetes papīra ruļļus, tika solīti bezmaksas dzērieni. 20 minūšu ilgās spēles laikā tualetes papīra ruļļi esot trāpījuši pa seju ne vienam vien lidmašīnas pasažierim.

Viens no pasažieriem Kriss Pradenss atzinis, ka grasās iesniegt sūdzību par aviokompāniju, jo lidojums bijis "īsta elle". Viņš stāsta, ka stjuarts, kurš bijis spēles iniciators, paziņojis, ka uzvarēs komanda, kura spēs tualetes papīra rulli aizmest vistālāk uz lidmašīnas salona aizmuguri. "Visi vicināja rokas, kamēr rullis, kurš bija visai pasmags, tika mests uz aizmuguri. Es tajā visā nepiedalījos, taču tas trāpīja man un vēl kādai vecākai sievietei, kura tobrīd bija nosnaudusies."

Turklāt, kad savdabīgā spēle noslēdzās, stjuarti paziņojuši, ka šajā reisā bezmaksas alkohols netiks pasniegts, un notikušais esot bijis tikai joks.

Tikmēr "Ryanair" pārstāvis šādus apgalvojumus noliedzis, atzīstot, ka stāsts par "bezmaksas alkoholu" ir pilnībā nepatiess. "Teju visi mūsu klienti šajā četras stundas un 25 minūtes ilgajā reisā patiesi priecājās par šo bezrūpīgo spēli un izteica komplimentus apkalpes locekļiem, kuri rīkojās profesionāli un piesardzīgi."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 25.05.2024 WOW cena! 𝐌𝐀𝐋𝐃𝐈̄𝐕𝐔 𝐒𝐀𝐋𝐀𝐒! Latvia Tours
🔥 ĪPAŠAIS PIEDĀVĀJUMS individuālam ceļojumam 𝐧𝐨 𝟐𝟏/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒, ar 7 nakšu atpūtu All Inclusive kūrortā CLUB MED KANI. | Skatīt vairāk
no 2331 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 24.05.2024 🇨🇾 Atpūtas ceļojums uz Kipru Latvia Tours
340 saulainu dienu gadā, silta smaragdzila jūra, garšīgi ēdieni un daudzas izklaides! | Skatīt vairāk
no 299 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Māmiņai, sieviņai miļajai... Estravel Latvia
Lutinošais SPA piedāvājums - atpūta Siguldā // Pārsteidziet, ieprieciniet - uzdāviniet atpūtu // Dienas SPA | Skatīt vairāk
no 115 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.03699613sec.