Vīrietis šokē lidmašīnas pasažierus, nokārtojoties maisiņā

Aviokompānijas "Air Canada" iekšzemes reisa laikā pasažierus pamatīgi šokējusi kāda vīrieša rīcība. Kā stāsta aculiecinieki, viņš, īpaši nekautrējoties, savas dabiskās vajadzības kārtojis maisiņā.

Incidents 30. aprīlī noticis "Air Canada" reisā, kuru apkalpojusi kompānija "EVAS Air Charters". Lidmašīna "Beechcraft 1900" tobrīd bija ceļā no Dīrleikas uz Vabušu Kanādas ziemeļaustrumu daļā.

Kerena Džeinsa, kura lidmašīnā atradās kopā ar saviem bērniem, "CBS News" pastāstījusi, ka pasažieri pirms lidojuma tika brīdināti, ka lidmašīnā nav tualetes. Džeinsa apgalvo, ka aptuveni 10 minūtes pēc iekāpšanas lidmašīnā vīrietis, kurš sēdējis aiz viņas, jautājis, vai lidmašīnā nav tualetes, uz ko viņa atbildējusi noliedzoši.

"Pēc mirkļa mēs jau pacēlāmies gaisā. Tad viņš man uzsita uz pleca un jautāja: "Vai varat pārvietot savu dēlu? Man jāpačurā"," apgalvo Kerena. Pēc tam vīrietis paķēris maisiņu un, šokējot aculieciniekus, tajā divas reizes kārtojis savas dabiskās vajadzības. "Jutos ļoti neērti. Tas bija vienkārši pretīgi," sieviete atzīst.

Kā norādījusi "EVAS Air Charters" pārstāve Florensa Vaita, reisam sākotnēji nozīmēto lidmašīnu bija piemeklējušas tehniskas problēmas, tādēļ vietā nācās izmantot gaisa kuģi, uz kura klāja nav tualetes. Tikmēr "Air Canada" pārstāvji atzīst, ka notikušais nodēvējams par "ļoti nepatīkamu incidentu", un solījuši sazināties ar Džeinsas kundzi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
“ŠEFA UZKODAS” pasākumu mājas Dvietē TAKA
Dvietē atrodas pasākumu māja, kuru var rezervēt un rīkot pilnīgi jebko! | Skatīt vairāk
Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 17.05.2024 Pavasara ziedi Pakrojā! Nikos Travel
Pavasaris pašā plaukumā. Laiks doties ekskursijā uz Pakroju, kur krāšņi jo krāšņi zied narcises un tulpes... Pa ceļam ZS Līcīši un Šauļi | Skatīt vairāk
no 35 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5490799sec.