Norwegian uzsāk zemo cenu avioreisus no Londonas uz ASV [1]

Zemo cenu lidsabiedrība "Norwegian" spērusi kārtējo soli, kas, šķiet, varētu radikāli mainīt transatlantisko aviopārvadājumu tirgu – tā šonedēļ uzsāks lidojumus no Londonas uz ASV, piedāvājot iegādāties aviobiļetes par tikai 150 sterliņu mārciņām jeb aptuveni 190 eiro vienā virzienā.

Kā prognozē eksperti, "Norwegian", kas nesen nodēvēta par trešo populārāko Eiropas zemo cenu lidsabiedrību, pirmie soļi transatlantisko lidojumu tirgū jau drīzumā varētu izraisīt "cenu karu", jo citām aviokompānijām nāksies pielāgoties tirgus situācijai, lai nezaudētu pasažierus. Turklāt sagaidāms, ka lidojumus uz ASV drīzumā uzsāks piedāvāt arī citas tā dēvētās budžeta lidsabiedrības.

Lai gan tādas aviokompānijas kā "Ryanair" un "easyJet" jau krietnu laiku devušas mājienus par zemo cenu lidojumiem uz ASV, tās apsteigusi "Norwegian". Jāatzīmē, ka jau pērn "Norwegian" uzsāka regulārus avioreisus no Oslo uz ASV, un šis serviss kompānijai izrādījies itin veiksmīgs.

"Norwegian" pirmais lidojums no Londonas Getvikas lidostas uz Losandželosu gaidāms rīt, 2. jūlijā, no Getvikas uz Ņujorku – 3. jūlijā, bet no Getvikas uz Fortloderdeilu Floridas štatā – 4. jūlijā. Tiek solīts, ka aviobiļetes lidojumam vienā virzienā maksās, sākot no aptuveni 190 eiro. Aviokompānija apgalvo, ka zemās biļešu cenas spēj nodrošināt, pateicoties jaunajiem aviolaineriem "Boeing 787 Dreamliner", kurus, salīdzinot ar iepriekšējo paaudžu līdzvērtīgiem lidaparātiem, raksturo zemāks degvielas patēriņš.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 "Olga 07/01/2014 17:13 190 eur vienaa lidojumaa nav memaz tik leeti!!! 380 eur turp atpakal, plus somas, plus maltiites (apmeeram 10-13h lidojums!!!), kaa arii liidz Londonai veel jaatiek!!!
Jau sen pa taadu naudu var lidot ar SAS un british airways. Ir pirktas biletes arii pa 230 eur turp atpakal!
Pa 350-500 eur vinmeer var nopirkt biletes no Londonas!!!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
𝐌𝐞𝐥𝐧𝐤𝐚𝐥𝐧𝐞 būs lieliska izvēle! Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus valdzina krāšņa, masu tūrisma neizpostīta daba un jūtams vietējās kultūras piesitiens. | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45352793sec.