«Bombardier» līdz šim neatklātais klients ir «airBaltic»

Farnboro Starptautiskā aviācijas izstāde, 2014.gada 14. jūlijs - Bombardier Aerospace paziņojis, ka Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic ir iepriekš neatklātais klients, kas pasūtījis trīs jaunas lidmašīnas, balstoties uz iepriekš noslēgto pasūtījuma līgumu. Sākotnējais pasūtījuma līgums par 10 lidmašīnām, ar iespēju iegādāties vēl 10, tika noslēgts 2012.gada 20.decembrī.

Šo trīs CS300 lidmašīnu pasūtījuma vērtība pēc kataloga cenām ir aptuveni 228 miljoni ASV dolāru.

"airBaltic turpina īstenot savu biznesa stratēģiju un flotes optimizācijas plānu, tādēļ aviokompānijai jāizmantot visas iespējas, lai turpinātu attīstību arī pēc 2016.gada. Jaunās CS300 lidmašīnas joprojām ir labākā un mums piemērotākā izvēle, tāpēc esam nolēmuši iepriekšējo desmit lidmašīnu pasūtījumu papildināt ar vēl trim lidmašīnām, un uz nākotni saglabājot iespēju iegādāties vēl septiņas. Pateicoties modernajām tehnoloģijām, šis lidmašīnas modelis ir piemērots mūsu tirgum un būs lielisks papildinājums 12 Bombardier Q400 NextGen turbopropelleru lidmašīnām, kas jau ir mūsu flotē," norāda airBaltic izpilddirektors Martins Gauss. "Svarīgi faktori, kas ļāva pieņemt lēmumu par labu avioparka papildināšanai ar Bombardier CS300 lidmašīnām, ir arī šo modeļu ekonomiskums un mums ērtais piegādes termiņš."

"CSeries lidmašīnu lieliskās īpašības, piemēram, samazinātais trokšņu un izmešu līmenis, nodrošina airBaltic lielisku iespēju pozicionēt sevi kā augošu aviokompāniju, kas atvērta jaunu tirgu attīstībai," izteicās Bombardier Commercial Aircraft tirdzniecības, mārketinga un aktīvu pārvaldes vecākais viceprezidents Rejs Džounss (Ray Jones). "Mēs esam gandarīti, ka airBaltic, kas ir atzīta kā viena no pasaulē inovatīvākajām aviokompānijām, turpina realizēt savu biznesa stratēģiju ar Bombardier lidmašīnu floti, izmantojot visas CSeries lidmašīnu tehnoloģiju, darbības elastīgumu un efektivitātes priekšrocības."

airBaltic, kas dibināta 1995.gadā, ir galvenais pārvadātājs Baltijas reģionā un ar 25 lidmašīnām veic tiešos lidojumus no Rīgas, kā arī apkalpo 60 galamērķus Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.


CSeries lidmašīnas

CSeries lidaparātu līnija, kas ir vienīgās 100% jaunās lidmašīnas, kas īpaši paredzētas 100-149 vietu un vienas ejas lidmašīnu tirgum, Bombardier ļauj veidot stabilu uzņēmuma nākotni. CSeries jaunais dizains, kas ietver vadošās tehnoloģijas un sistēmu integrāciju, modernus materiālus un jaunākās paaudzes aerodinamiku,lidmašīnai nodrošina par 15%* zemākas ekspluatācijas izmaksas un par 20% zemāku degvielas patēriņu, vienreizēju darbības elastību, paaugstinātu komfortu, kā arī ievērojamu vides piesārņojuma un trokšņu samazinājumu.

CSeries lidmašīna piedāvā labākos izmaksu rādītājus savā kategorijā, padarot to par visienesīgāko risinājumu vidēja izmēra tirgum ar līdz 150 pasažieriem lidojumā, un ideāli piemērotu dažādiem maršrutiem, sākot no īsiem un beidzot ar gariem transkontinentāliem lidojumiem. Pateicoties papildu kapacitātes sēdvietu iespējām, kas nodrošina līdz pat 160 sēdvietām, CSeries lidmašīnu produktivitāte uzlabojas, piedāvājot aviokompānijām vidēji 4% papildu uzlabojumu par vienu sēdvietu izmaksu ziņā.

Līdz šodienai Bombardier saņēmusi pasūtījumus un noslēgusi vienošanās par 471 CSeries lidmašīnu ražošanu. To starpā ir 203 pabeigti darījumi par CSeries lidmašīnu iegādi.


Par Bombardier

Bombardier ir vienīgais uzņēmums pasaulē, kas ražo gan lidmašīnas, gan vilcienus. Ar skatu nākotnē, bet darbojoties šodien, Bombardier attīsta transportu visā pasaulē, atsaucoties uz nepieciešamību pēc efektīvākiem, ilgtspējīgiem un ērtiem transportlīdzekļiem. Mūsu piedāvātie transporta līdzekļi, pakalpojumi, un pats galvenais - mūsu darbinieki - padara mūs par pasaules līderi transporta sektorā. Bombardier bāze atrodas Monreālā, Kanādā. Mūsu akcijas tiek tirgotas Toronto fondu biržā (BBD), un esam iekļauti Dow Jones Sustainability World un North America akciju indeksos. Pagājušajā finanšu gadā, kas noslēdzās 2013.gada 31.decembrī, mūsu ieņēmumi sasniedza 18,2 miljardus ASV dolāru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 26.05.2024 Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 24.05.2024 KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI Tukuma TIC
24.,25.MAIJĀ KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI 2024 "KARNEVĀLS KANDAVĀ". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.05.2024 - 23.05.2024 Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024 Tukuma TIC
Festivāls "Dziesmu un deju lietus Irlavā 2024" būs 23.maijā pulksten 12:00 Irlavas kultūras namā. | Skatīt vairāk
Nometnes & sporta spēles Bauskas novadā Bauskas TIC
Plāno nometnes & sporta spēles Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11653495sec.