Pētījums: par ceļošanu lidmašīnā visbiežāk sūdzas amerikāņi

Kā liecina nesen veikta pētījuma rezultāti, ar lidostu un aviokompāniju darbību visbiežāk nav apmierināti amerikāņu ceļotāji.

Pētījumā, kuru veica starptautiskais aviācijas nozares informācijas tehnoloģiju uzņēmums "SITA", noskaidrots, ka 28 procenti amerikāņu ceļotāju nav apmierināti ar pieredzēto lidostās vai lidojuma laikā. Tikmēr vidējais rādītājs pasaulē ir 22 procenti.

Lai gan pārējie 78 procenti aptaujāto atzinuši, ka viņi par saviem ceļojumiem lidmašīnā lielākoties sūdzēties nevar, vairāk nekā puse tomēr vēlētos, lai nākotnē tiktu uzlabotas aviobiļešu cenu salīdzināšanas iespējas to iegādes brīdī, būtu pieejama plašāka reāllaika informācija par avioreisiem, kā arī visās pasažieru lidmašīnās būtu pieejami WiFi piekļuves punkti.

Arī ievērojama daļa – 23 procenti – respondentu no Āzijas valstīm atzinuši, ka ir neapmierināti ar lidojumu laikā pieredzēto. Viņiem seko eiropiešu ceļotāji, no kuriem neapmierinātību pauduši 18 procenti, taču aviopasažieri no Tuvajiem un Vidējiem Austrumiem un Āfrikas, kā izrādās, ar ceļošanu lidmašīnā ir apmierināti visvairāk – tikai 16 procenti respondentu no šiem reģioniem sūdzējušies par pieredzēto.

Kā liecina pētījuma rezultāti, visbiežāk aviopasažieriem galvassāpes sagādā problēmas ar bagāžu – 27 procenti respondentu norādījuši, ka vēlētos redzēt "būtiskus" uzlabojumus šajā jomā. Arī drošības un robežkontroles procedūras (25 procenti), savienojošie reisi (24 procenti) un reģistrācija lidojumam (23 procenti) ir jomas, kurās pasažieri saskata trūkumus.

Pētījuma rezultāti liecina, ka ar komerciālajiem pasažieru aviopārvadājumiem saistītie procesi, kuri aizvien biežāk norit ar moderno tehnoloģiju starpniecību, ceļotājiem rada mazāk problēmu – tā atzinuši vairāk nekā puse aptaujāto. "SITA" norāda, ka pasaules lidostās jau šobrīd pakāpeniski tiek ieviesta, piemēram, automatizēta dokumentu kontrole, turklāt jau tuvāko gadu laikā pasažieri varēs izmantot mobilās lietotnes, kas ļaus ērti sekot savām bagāžas somām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.05.2024 - 12.05.2024 Skaties hokeju mūsu restorānā Jurmala Golf Club & Hotel
11. un 12. maijā aicinām hokeja līdzjutējus izbaudīt hokeja tiešraidi mūsu restorānā kopā ar alu, fritētām platēm un picu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21396708sec.