«Lux Express» atklāj jaunu starptautisko maršrutu Tallina–Varšava

Baltijas reģionā lielākā autobusu pārvadājumu kompānija “Lux Express” informē, ka šodien tiek atklāts jauns maršruts Tallina–Varšava, kuru no Rīgas varēs izmantot arī Latvijas pasažieri. Līdz šim pasažieriem no Latvijas, kuru galamērķis bija Polijas galvaspilsēta, nācās pārsēsties Viļņā, taču tagad uz Varšavu ar tiešo reisu bez pārsēšanās varēs nokļūt gan no Rīgas, gan arī Tallinas un Pērnavas. Tādējādi šis būs šobrīd garākais aktīvi izmantotais “Lux Ekspress” maršruts.

Autobusa reiss Rīga–Varšava (RIX-WAW) no Rīgas izbrauks katru dienu plkst. 17:20 un Varšavā ieradīsies nākamā rīta plkst. 5:30. Līdz ar to brauciens ilgs nedaudz vairāk nekā 13 stundas. Savukārt no Varšavas uz Rīgu autobuss savu ceļu sāks plkst. 23:45 un Rīgā ieradīsies plkst. 13:15.

“Jaunā autobusu līnija starp Rīgu un Varšavu pasažieriem paver daudz jaunu iespēju. Tā ne tikai nodrošina ērtu braucienu starp divām galvaspilsētām, bet arī piedāvā lieliskus savienojumus tālākiem braucieniem uz dažādiem Eiropas galamērķiem. Varšava ir vairāku nozīmīgu pasākumu centrs, tostarp lielu koncertu ar pasaulslavenu mākslinieku piedalīšanos. Piemēram, vasarā Varšavā notika popzvaigznes Beyonce koncerts, uz kuru ar komfortablajiem “Lux Express” autobusiem no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas devās daudzi cilvēki. Jaunā maršruta atklāšana rada iespēju arī turpmāk Baltijas iedzīvotājiem apmeklēt līdzīgus pasākumus Varšavā. Un ne tikai, jo arī Polijas iedzīvotāji varēs komfortabli nokļūt Latvijā, lai izbaudītu mūsu valsts sniegtās iespējas,” stāsta “Lux Express” biznesa attīstības direktors Aldis Ķibēns.

Viņš arī uzsver, ka uzņēmumam ir būtiski nodrošināt pasažieriem visas ērtības, jo sevišķi garākos maršrutos.

“Mēs ticam, ka jo garāks ceļojums, jo svarīgāks ir komforts. Tieši tāpēc “Lux Express” autobusi piedāvā pasažieriem visaugstākā līmeņa ērtības – plašas un ērtas sēdvietas, bezmaksas Wi-Fi,  bezmaksas kafiju un draudzīgus, gādīgus autobusu vadītājus.”

Uzņēmums informē, ka biļetes reisam no Rīgas uz Varšavu var iegādāties no EUR 24,90 “Lux Express” mājaslapā luxexpress.eu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18651509sec.