Vietējais satura veidotājs Kravalis vairo labo lielākajās Latvijas pilsētās

Pašmāju influenceris un satura veidotājs Niklāvs Kravalis nesen bija izveidojis labdarības ceļojumus apkārt Latvijai ar domu vairot labāko un celt garāmgājējiem garastāvokli. 21 gadu vecs jūrmalnieks ir pievērsis uzmanību 20 Latvijas lielākām pilsētām, informē portāls balticevents.info.

Skatoties uz to, kā idejai nebija budžeta, ceļš līdz katrai pilsētai norisinājās visdažādākajos veidos. Tas notika ar apstādināto garāmbraucošo automašīnu palīdzību, vilcieniem, autobusiem un ar sekotāju atgriezenisko saiti. Vairāku ceļojumu garumā tika palaistas tiešraides sociālos tīklos, kur jebkurš sekotājs varēja sekot līdzi un palīdzēt nokļūt līdz konkrētai pilsētai. 

https://vm.tiktok.com/ZGekcaNMf/
https://vm.tiktok.com/ZGekchPJf/
https://vm.tiktok.com/ZGekcPYdC/

Ceļojumu ietvaros Niklāvs katrā pilsētā pēc iespējas mēģināja satikt vietējos iedzīvotājus, lai uzklausītu un sadzirdētu viņu dzīves stāstus. Gadījās satikt sētnieku, skolas audzinātāju, sabiedriskā transporta šoferi, veikala pārdevējus, kā arī pensionārus, invalīdus un daudzbērnu ģimenes.

“Tam visam mērķis bija vairot labo. Es sapratu, kā man ir aptvērums, cilvēki man seko un atbalsta. Izdomāju, kā tomēr vairāk vajag izmantot savu resursu lietas labā. Kas vēl var būt labāks par to, kā tu ieprecini cilvēkus uz ielas?” – stāsta Niklāvs.

Blogerim sanāca izveidot 23 videomateriālus sociālos tīklos ar kopējiem skatījumiem vairāk, nekā 3 miljoni. Šobrīd Kravalis čakli strādā pie saviem personīgiem, gan pie jauniem labdarības projektiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 04.05.2024 Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53172207sec.