Latvijas amatpersonas iesaka atturēties no ceļojumiem uz Ēģipti

Saistībā ar nestabilo drošības situāciju Izraēlas un palestīniešu islāmistu grupējuma "Hamās" konflikta dēļ būtu jāizvērtē tūrisma braucieni ne tikai uz Izraēlu, bet arī uz Ēģipti, Latvijas Radio intervijā sacīja Latvijas vēstnieks Izraēlā Aivars Groza. Arī Latvijas ārlietu ministrs neiesaka tuvākajā laikā doties uz šo reģionu, vēsta LSM.lv.

Par spīti karam, kultūras piedāvājuma dēļ Izraēla vēl joprojām piesaistot tūristus, un vēl joprojām ir lidsabiedrības, kas veic pasažieru pārvadājumus uz šo valsti.

Ēģipte robežojas ar Gazas joslu. Vēstnieks norādīja, ka kuru katru mirkli var sākties Izraēlas armijas sauszemes operācija Gazas joslā un Ēģiptē var ieplūst bēgļu straumes.

Arī Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš LTV raidījumā “Rīta Panorāma” paudis, ka neiesaka Latvijas iedzīvotājiem tuvākajā laikā doties uz Izraēlu, Ēģipti un Libānu.

"Jāsaprot, ka Gaza ir savienota ar Sīnāja pussalu, kas ir Ēģipte. Ja tur sāk pēkšņi ieplūst bēgļi, – simtiem tūkstoši, miljons vai vairāk, tas varētu padarīt situāciju pašā Ēģiptē nedaudz nestabilāku vai pat krietni nestabilāku," LTV raidījumā 20. oktobrī sacīja Krišjānis Kariņš.

Ēģipte ir ļoti populārs atpūtas galamērķis ziemas sezonā. Daudzi Latvijas tūrisma operatori piedāvā Latvija siedzīvotājiem atpūtas braucienus uz šo valsti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25383592sec.