Palutini sevi spa procedūrās - intervija ar Jeļenu Varnus - Ļebedevu

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Jeļenu Varnus - Ļebedevu, viesnīcas Hotel Jūrmala Spa skaistumkopšanas salona vadītāju uz elektronisku interviju par aktualitātēm un jaunākajiem piedāvājumiem salonā, spa procedūru burvību un noderīgumu, tuvojoties Valentīna dienai, kā arī spa procedūrām, kas piemērotas pāriem.

Travelnews.lv: Kuras šoziem ir apmeklētāju iecienītākās procedūras viesnīcas Hotel Jūrmala Spa piedāvājumā?

Jeļena Varnus - Ļebedeva: Šoziem vispopulārākās procedūrās ir šokolādes termoaplikācijas, karsto akmeņu masāža, vitaminizējošā masāža, medus masāža, ziemas periodam izstrādāta skaistuma izvēlne, kas sastāv no divām procedūrām pēc izvēles, seju atjaunojoša procedūra ar vitamīnu C. Šokolādes termoaplikācija ir ne tikai lieliska SPA procedūra, bet arī relaksējoša un uzmundrinoša pēc nogurdinošas darba dienas. Šokolādes ietīšanas procedūra iedarbojas uz vairākiem maņu orgāniem un parasti pēc procedūras tiek piedāvāts šokolādes dzēriens. Šī procedūra lieliski baro ādu, jo kosmētiskā produkta sastāvā ir komponenti, kas palīdz ādai uzturēt labu izskatu. Šī procedūra tiek ieteikta gan sievietēm, gan vīriešiem un aktuāla ir tieši ziemas periodā, jo šokolāde sasilda ķermeni un rada siltumu un labsajūtu. Karsto akmeņu masāža ir sens Austrumu ārstniecības veids. Pašlaik tā ir kļuvusi par vienu no pieprasītākajām skaistuma un veselības procedūrām. Masāža tiek veikta, izmantojot siltus vulkāniskos akmeņus un eļļu. Procedūras laikā ar saules enerģiju uzlādētie siltie akmeņi nodod organismam pozitīvo enerģiju, harmonizējot un relaksējot kā ķermeni, tā garu. Pateicoties audu siltumvadītspējai, akmeņu siltums nonāk arī līdz muskuļiem un locītavām.

Travelnews.lv: Kādus atraktīvus piedāvājumus Hotel Jūrmala Spa skaistumkopšanas un spa komplekss šobrīd piedāvā vai piedāvās klientiem?

Jeļena Varnus - Ļebedeva: Mēs vienmēr rūpējamies par saviem klientiem un cenšamies izstrādāt interesantus, pievilcīgus un laika periodam atbilstošus speciālos piedāvājumus, kā arī piedāvājam īpašas cenas atsevišķam procedūrām. Pašlaik mūsu klienti var izbaudīt atpūtu Jūrmalā ziemas periodā. Ziema ir skaists gadalaiks, kad zemi klāj sniegs, viss ir balts un tīrs. Taču mūsu ādai un matiem ziema ir pārbaudījumu laiks. Tāpēc esam sagatavojuši īpaši ziemas sezonai piemērotus SPA rituālus, kas ir lielisks veids kā palutināt sevi. Ziemas procedūras ir, piemēram, Sniegpārsliņu poēma ar sāls istabu un ūdens gultu, Kristālu mirdzums ar sojas sveču terapiju, Ziemas dārzs ar pērļu vannu, Baltais pieskāriens ar hidromasāžu un kriovannu.

Travelnews.lv: Kādas ir tās procedūras, kas īpaši noderīgas tieši tumšajā un aukstajā gada laikā?

Jeļena Varnus - Ļebedeva: Ziemas periodā sejas un ķermeņa ādas kopšanai jāpievērš īpaša uzmanība, jo sals, vējš un sausais gaiss telpās spēcīgi sausina un vītina ādu. Īpaši - sejas un roku ādu, kas nereti cieš visvairāk, jo aukstumā sašaurinās mazie asinsvadi, apgrūtinās asins cirkulācija un āda nesaņem visas nepieciešamās barības vielas. Ādai aukstajā gada laikā vajadzīga rūpīgāka kopšana. Apmeklējot solāriju, obligāti jālieto solārija kosmētiku, jo ziemā āda pati nespēj kompensēt mitruma zudumu un atjaunot taukaino aizsargkārtiņu. Pēc sauļošanās obligāti jālieto mitrinošs un barojošs ķermeņa krēms.  

Es iesaku klientiem šādas procedūras: sojas sveču terapiju, parafīna vanniņu, sejas ādu atjaunojošas procedūras, limfodrenāžas masāžu, šokolādes, aļģu un vitaminizējošas maskas ar ietīšanu un sildīšanu zem termosegas.·Un, protams, nedrīkst aizmirst arī par matiem. Ziemā matus vairāk jābaro. Mēs piedāvājam klientiem dabīgas maskas matiem un rituālus matu nostiprinošānai, ārstēšanai, barošanai un atjaunošanai. Meistars piemeklēs attiecīgus produktus procedūrai – šampūnu, masku, serumu un balzāmu matiem, kā arī veiks relaksējošu galvas masāžu un viegla matu ieveidošanu.

Travelnews.lv: Kurus no Hotel Jūrmala Spa piedāvātajiem pakalpojumiem Jūs īpaši ieteiktu pāriem, kas vēlas romantiski pavadīt laiku divatā?

Jeļena Varnus - Ļebedeva: Pāriem, kas vēlas pavadīt laiku romantiskā gaisotnē divatā, mūsu spa centrs piedāvā vairākas spa programmas, bet, ja kāds vēlas, mēs varam izstrādāt arī kādu individuālo variantu. Aromātiskas sveces, mūzika, maiga gaisma, silts ūdens un tikai pāris divatā - šādu pieredzi var gūt vairākās procedūrās, piemēram,

- Romantiskā pērļu vanna un taktīlā masāža „Tauriņa pieskāriens” pārim;  

- Romantiskā pērļu vanna un klasiskā masāža pārim;  

- Romantiskā pērļu vanna un karsto akmeņu masāža pārim;  

- Romantiskā pērļu vanna un masāža ”Alma Salus” pārim;  

- Kamisimo SPA pārim (unikāla fiziskā un mentālā līdzsvara atjaunošanas metode).

Baudot divvientulību aromātiskā burbuļvannā, klausoties nomierinošu mūziku sveču gaismā, jūs pilnībā aizmirsīsiet ikdienas steigu un apkārtējās problēmas. Pēc vannas mūsu meistari jums piedāvās atslābinošu masāžu diviem pēc izvēles, kas vienlaicīgi kalpos gan kā lielisks nobeigums procedūrai, gan kā patīkams dienas turpinājums. Tā ir brīnišķīga iespēja pabūt divatā. Vakaru var noslēgt restorānā vai apmeklējot bāru „Seaside” viesnīcas 11. stāvā. Bārā ir brīnišķīgs skats uz Jūrmalas pilsētu un Rīgas jūras līci. Tur var iedzert gardus kokteiļus un nogaršot dažādas uzkodas. Labu garastāvokli nodrošinās mūzika un romantiskā atmosfēra.

Piedāvājam arī kompleksos romantiskos piedāvājumus, kuros iekļauts vienas vai divu nakšu atpūta viesnīcā kopā ar atpūtu saunu un baseinu centrā, romantisko vannu ar masāžu pēc izvēles pārim, šampanieti un augļiem un romantiskajām vakariņām mūsu restorānā „Jūrmala”.  

Travelnews.lv: Kāda ir Jūsu iecienītākā procedūra no tām, ko iespējams izbaudīt skaistumkopšanas un spa centrā Hotel Jūrmala Spa?

Jeļena Varnus - Ļebedeva: Man ir ļoti daudz iecienītu procedūru, bet īpaši gribu atzīmēt divas: vitaminizējošo ķermeņa ietīšanas procedūru un atjaunojošu procedūru ar vitamīnu C. Abas pavisam nesen izmēģināju un tās ir iekļautas mūsu procedūru sarakstā. Vitaminizējošā ķermeņa ietīšanas procedūra paredzēta estētisko problēmu risināšanai, savukārt atjaunojošā procedūra ar vitamīnu C stimulē jaunu kolagēna šķiedru veidošanos un veicina jaunu audu veidošanos.   

Travelnews.lv: Kā jūs vērtējat tūrismu ziņu portālu Travelnews.lv un tūrisma nozares ziņu portālu TurismaBizness.lv?

Jeļena Varnus - Ļebedeva: Travelnews.lv ļoti informatīvs portāls. Lielisks palīgs gan pieredzējušiem ceļotājiem, gan tiem, kas tikai plāno savu pirmo ceļojumu. It īpaši labi, ka informācija ir pieejama vairākās valodās. Es varu ieteikt šo portālu saviem draugiem un partneriem arī ārzemēs. TurismaBizness.lv šajā ziņā vēl nedaudz ir jāpiestrādā. Taču vietējie tūrisma nozares profesionāļi var iegūt daudz noderīgas informācijas.  

Travelnews.lv: Papildiniet teikumus!

Jeļena Varnus - Ļebedeva:

Mans pēdējais atvaļinājums tika pavadīts ... Dubaijā.

Mana ceļojumu sapņu zeme ir ... Japāna.

Par saviem hobijiem varu teikt, ka ... kalnu slēpošana sagādā man prieku.

Pēdējā filma, ko esmu redzējusi, ir ... "Karaļa runa".

Mans novēlējums ceļotājiem ir ... izbaudīt katras valsts īpašību, atklāt jaunas un fantastiskas lietas un gūt tikai pozitīvas emocijas no ceļojumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 NBS orķestra koncerts TUMĒ Tukuma TIC
2. maijā plkst. 19.00 Tumes Kultūras namā Baltā galdauta svētku koncerts kopā ar Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra Estrādes ansambli. | Skatīt vairāk
Latvija
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Hotel Jūrmala SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Nikos Travel
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51759195sec.