Aqua Villa SPA kolektīvam pievienojies izcils darbinieks - Aigars Fadejevs

Aqua Villa SPA kolektīvs lepojas ar jaunu izcilu darbinieku savā salonā, un tas ir neviens cits, kā visiem tik labi zināmais – Aigars Fadejevs.  


Aigars Fadejevs ir bijis olimpisko spēļu dalībnieks, olimpiskais vicečempions, pasaules rekordists, un šobrīd ir profesionāls neiromuskulārās terapijas speciālists – masieris.


Guvis darba pieredzi, strādājot kā pēctraumu rehabilitācijas terapeits Family Medical Clinic klīnikā Losandželosā, G&G Healthcare, Bright Star Physical Therapy Inc., NBA E-ligue (ASV).


Viņa klienti ir bijuši arī slaveni aktieri, profesionāli atlēti, kā, piemēram, sprinta zvaigznes Leroy Dixon, John Steffensen un Miki Barber un Austrālijas Olimpiskās izlases atlēti.


Savas profesionālās iemaņas guvis, studējot South BayMassage College Losandželosā, Dalasā (ASV):

• Neiromuskulārā terapija;

• Terapeitiskā masāža;

• Sporta un medicīniskā masāža;

• Sporta rehabilitācija;

• Lokālā krioterapija – drīzumā būs pieejama arī Aqua Villa SPA.


Šobrīd pieejami šādi  masāžu veidi:

MIX MASSAGE

Pielieto veselības, labsajūtas atgūšanai un uzturēšanai, kā arī ķermeņa korekcijā, novēršot lieko adipozo taukaudu, celulīta veidojumus, modulējot ķermeņa kontūru. Izvērtējot klienta psihomeocionālo un fizisko stāvokli tiek noteikta kopējā masāžas stratēģija, izmantojot punktu stiepjošos, dziļos, relaksējošos, rotējošos un citus paņēmienus atbilstoši konkrētai vajadzībai.


DEEP TISSUE – dziļā audu, muskuļu masāža

Viens no visefektīvākajiem veidiem pilnīgai ķermeņa atjaunošanai pēc fiziskām slodzēm, pielietojot dažādas intensitātes iedarbību uz muskuļu šķiedrām, fascijām, gan vienmērīgas kustības gan vibrācijas, veicot tās manuāli vai ar mehānisko atbalstu. Šis masāžas veids var būt izmantojams muskuļu, cīpslu, saišu, fasciju, locītavu vai citu saistaudu atjaunošanai, rehabilitācijai.


SPORTA MASĀŽA

Specifisks masāžas veids, kas galvenokārt tiek pielietots ķermeņa atjaunošanai pēc fiziskām slodzēm, sporta nodarbēm. Regulāri pielietojot sporta masāžu sporta metodikā iespējams izsargāties no dažāda rakstura sporta traumām un uzlabot asins cirkulāciju muskuļos. Sporta masāža ir neatņemama profesionālu atlētu ikdienas sastāvdaļa un ikvienam, kas vēlas uzturēt savu veselību un fizisko stāju maksimāli kvalitatīvā līmenī.


MEDUS PRETCELULĪTA MASĀŽA

Medus satur bioloģiski aktīvas vielas. Ar medus masāžu var panākt konkrētus rezultātus cīņā pret celulītu. Masāžu veic celulīta skartās problēmvietās. Medus izlīdzina zemādas sabiezējumus, medus lieliski uzlabo ādas stāvokli.


NEIROMUSKULĀRĀ TERAPIJA

Neiromuskulārā terapija ir specifisks manuālās terapijas veids, kas atšķiras no citiem masāžas veidiem, pielietojot statisko spiedienu, kas vērsts uz konkrētu miofasciālo sprūdu punktiem. Vairākus gadu desmitus neiromuskulārā terapija ir kļuvusi par nozīmīgu novēršanas metodi dažādu mīksto audu traumām un hronisku sāpju gadījumos.


Vairāk informācijas par Aqua Villa SPA interneta vietnē: www.aquavillaspa.lv




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 05.05.2024 Putnu draugu skola 2024 Bauskas TIC
Pavadi brīvdienas izglītojošās sarunās par putniem! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Dome Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5117259sec.