Patagonijas iepazīšanai radītas jaunas ceļošanas iespējas (video)

Skaistā kontrastu zeme Patagonija ir ģeogrāfisks reģions pašos Dienvidamerikas dienvidos. Patagoniju no ziemeļiem uz dienvidiem šķērso Andu kordiljeri, kas sadala to divās daļās. Rietumpatagonija pārsvarā pieder Čīlei, bet Austrumpatagonija pamatā pieder Argentīnai. Vidējais iedzīvotāju blīvums ir ļoti zems – vien ap 2 cilvēkiem uz kvadrātkilometru.

Luksus kruīza līnija "Seabourn" 2016. un 2017. gadā iecerējusi uzsākt kruīza ekskursijas, kas ceļotājiem vēl labāk un plašāk ļaus iepazīt Patagoniju un Dienvidpolu.

Iecerētajās tūrēs ceļotājus vedīs kruīza kuģis "Seabourn Quest", kas interesentiem piedāvās izvēlēties kādu no divām sagatavotajām ceļojumu paketēm.

Viena no tām būs "Polar Quest & Patagonia", kas piedāvās 14 naktis ilgu braucienu. Tās laika ceļotāji apskatīs UNESCO mantojumā iekļauto Toresdelpainas nacionālo parku, kas atrodas skaistā un gleznainā vietā Čīles dienvidos. Parks aptver 450.000 hektārus lielu teritoriju mežu, upju un ezeru.

Otra no ekskursijām būs "Polar Quest, Tierra del Fuego & Iguasu Fall"Polar Quest, Tierra del Fuego & Iguazu Falls"", kas sevī iekļaus 17 dienu braucienu komplektā ar lidojumu, kura laikā pasažieri lidos virs Transantarktīdas un piezemēsies Dienvidpolā, apskatot Igvasu ūdenskritumu kompleksu, kas atrodas uz Brazīlijas un Argentīnas robežas.

Abas no ceļojumu paketēm sevī ietver iespējas nakšņot kompānijas nodrošinātās teltīs, svaigi pagatavotas gardēžu maltītes, ekskursijas, tehnisko nodrošinājumu dažādām aktivitātēm un arī slēpošanas tūres.

Patagonijas ceļojums lielākajai daļai ceļotāju rada sajūsmu par dabas varenību un daudzi to iemūžina arī video:


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 24.05.2024 SINAGOGAS STĀSTI. ZUDUSĪ EBREJU KOPIENA VA Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils Tūrisma informācijas centrs turpina sarunu ciklu ČALOT 25.maijā aicinot ciemos Žaņa Lipkes memoriāla direktori Lolita | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.05.2024 - 19.05.2024 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19752502sec.