7 Amerikas arhitektūras balvas saņēmēji 2016.gadā

Ikgadējā Amerikas arhitektūras balvas žūrija nesen atklāja, pēc viņu domām, labākos internacionālos projektus vairāk nekā 40 disciplīnās.

Gada arhitektūras dizains

Shanghai Tower

Galvenais dizaineris: Dan Winey

Ķīnas garākais tornis tika apbalvots dēļ tā funkcionalitātes, kulturālo ietekmi un simbolismu - reprezentējot nācijas ceļu pretīm Ķīņas vēlmei būt par globālu finansiālu superspēku.


Gada interjera dizains

The infinity centre

Šī celtne, celta iedvesmojoties no bibliotēku un mācību centriem plūst kā bezgalības simbols. Filozofiski, tas savieno mākslas, zinātnes, matemātikas, valodu un administrācijas telpas. Šī centra vidū ir lieliska lasītava.

Komerciālais interjera dizains

Avi Steinlauf iztēlojās inovatīvu un jaunu galveno mītni savam uzņēmuma dmunds.com, kur viņa 600+ darbinieki varētu strādāt. Šajā ēkā ir vismodernākā uzņemšanas telpa, par 75% lielākas tikšanās zāles, individuālie galdi, kafijas bārs un stilīgs veikalu tīklu elements.

Dzīvojamā arhitektūra

Superhouse

Supermāja ir James Bondish minimimālistu stilā celtā privātmāja, kas atrodas uz privātas salas Vidusjūra. Iekštelpu un ārtelpu rezidence plešas caur piekrasti un pludmali. Tai apkārt ir kalni un lieliska daba.


Komerciālā arhitektūrā

DIOR MIAMI FAÇADE

Galvenais dizaineris: Benjamin Bancel

Šis dizaina koncepts Dior jaunajai Majamī ēkai attēlo franču pompozo dizainu un Versaļas karaliskumu. Visa ēka atgādina lielisko marmora skaņdarbu, kuru būtu cēlis arhitekts ar modernu vīziju.

Mantojuma arhitektūra

Frank Lloyd Wright iegādājās savu ēku 1955.gadā. To sauca Fawcett House un tā atrodas Los Banos, Kalifornijā. Viņš to vairāku gadu laikā ir modernizējis un pārdomājis katru savas ēkas dizaina elementu gan iekštelpās, gan ārtelpās.

Viesmīlības arhitektūra.

Luksoriozā Lanserhof kūrorta vieta Dienvidbavārijā ir lielisks veselības kūrorts, kas piedāvā SPA aprūpes un pašus modernākos medicīniskos pakalpojumus. Šai ēkai ir minimālistu stila dizains un ļoti pārdomātas telpas 0 vannu māja, baseini un golfa laukumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Dienvidu saule un šarms Maljorkā!  Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kas ilgojas pēc saules un siltuma, mīl neparastus dabasskatus un patīk gozēties lieliskās pludmalēs Vidusjūras krastā. | Skatīt vairāk
no 576.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 18.05.2024 18.maijā - Berga bazārā Austeru festivāls Buržujs
Sestdien, 2024. gada 18.maijā pie restorāna Buržujs notiks nu jau 13.Austeru festivāls. Pasākums norisināsies no 12:00 - 21:00 | Skatīt vairāk
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Dome Hotel
,


Daugavkrasti
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73372293sec.