Piecas netradicionālākās naktsmītnes ceļojot pa Vāciju

Tūrisma industrija strauji mainās. Šķiet ir pagājis jau laiks, kad ceļotāji meklēja tikai tradicionālas un komfortablas naktsmītnes. Mūsdienās vairāki ceļotāji izvēlās netradicionālas naktsmītnes, lai radītu sev neaizmirstamākus piedzīvojumus. Šie 5 vācu naktsmītņu piedāvājumi ir tieši tādiem ceļotājiem.

1.    Arte Luise Kunsthotel, Berlīnē

Šis ir viens no vislabākajiem netradicionālajiem hoteļiem mākslas mīļotājiem un tas atrodas Berlīnē. Tas sākās kā mākslinieku kolektīvu sanāksmes vieta 1995. gadā un viesnīcas telpās var apskatīt vairāk nekā 50 dažādu mākslinieku darbus. Cenas sakas no 35 eiro un beidzas ar 199 eiro par nakti.

2.    Suitcase hotel, Lunzenau

Visi ceļotāji, vairāk vai mazāk, ir ceļojuši ar bagāžu. Šajā koferu viesnīcā, kura atrodas Lunzenau pilsētā, viesi ir aicināti gulēt iekšā milzīgos koferos. Viens apartaments iekļauj divas šauras gultas, vilcienu piestātnes skapi, mini izlietni un mazu tualeti.

3.    Alcatraz Hotel, Kaiserslautern

Pārsvarā cilvēki darītu visu, lai izvairītos no gulēšanas cietumā, taču šis netipiskais viesu nams ļauj piepildīt pašas interesantākās fantāzijas. Protams, atšķirībā no īstiem cietumniekiem, jums būs WiFI, apkalpošana istabā un citas ekstras. Strīpainās pidžammas jums sagādās viesnīcas administrācija un cenas sākas no 49 eiro par nakti.

4.    The Tree House Hotel, Kultur Insel, Görlitz

Namiņi kokos ir patiesi interesants piedzīvojums ceļotājam, kur pavadīt nakti. Šī viesnīca atrodas uz kultūras salas un tā ir pirmā tāda tipa naktsmītne Vācijā. Deviņi standarta namiņi kokos visi ir izdekorēti dažādos stilos un tiem katram ir īpašs, mītisks, stāsts apakšā.

5.    Ostel, Hostel, Berlin

Ostel ir viens no visnetradicionālākajiem naktsmītņu piedāvājumiem šajā sarakstā. Seit vair izjust nostaļģiju no tiem laikiem, kad pastāvēja austrum un Rietumberlīne. Viss šeit ir saistīts ar to, septiņdesmito gadu, tematiku. Cenas ir no 30 Eiro pa nakti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.05.2024 - 15.05.2024 Muzeju nakts Vecsalienas muižas pilī. TAKA
18. maijā no plkst. 18.00 līdz 24.00 sadarbībā ar biedrību “Lauku studija” Vecsalienas muižas pilī notiks pasākums “Izgaismo pili” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Siguldas novada TIC
,


Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija
,


Daugavpils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18170118sec.