Dizaina viesnīcas – neatkarīgas viesnīcas, kas kļūst arvien populārākas

Dizaina viesnīcas ir neatkarīgas viesnīcas, kas kļūst arvien populārākas visā pasaulē un šobrīd tās ir jau 50 valstīs apkārt visai zemeslodei.

Kas tās ir?

Dizaina viesnīca ir naktsmītne, kas ir daļa no kāda neatkarīga viesnīcu tīkla un to būvē uz radošuma bāzes un uzņēmēju personīgās vīzijas par to, kādam jābūt uzņēmumam. Katrai no šīm viesnīcām ir stāstāms savs īpašais stāsts.

Šogad šo viesnīcu sarakstam pievienojās septiņas jaunas dalībnieces, kas kopējo dizaina viesnīcu skaitu padara par 290. Šīs viesnīcas arī, ir teikts, ļauj tūristam iepazīt apskates vietu caur garšām.

Viena no tām ir ievīstīta iekšā vēsturiskajā UNESCO mantojuma ciema centrā, Pienza, La Banndita, kas atrodas Tuscany. Vēl kāda no tām atrodas ejot caur šaurām ieliņām un tuneļiem pilsētas galā. Šī viesnīca, Memmo Principe Real ir lielisks punkts lai raudzītos uz elpu aizraujošo Lisabonu.

Viens no labākajiem:

La Bandita pilsētas māja, kas atrodas Pienza, Itālijā, ir John Voigtmann gara darbs, kurš agrāk bija Sony Music viceprezidents, un pārvērta vairāk nekā 500 gadus veco ēku par luksusa 12 istabu mini – viesnīcu. Viesi šeit var ēst viduslaiku dārzā, kura ēdieniem šefpavāri izmanto vietēji atrodamas sastāvdaļas.

Arī jūs vēlieties ēst paštaisītu pappardelle ragū vai svaigu burrata ar gaspačo? Dodieties uz kādu no šīm dizaina viesnīcām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
5* atpūta Antālijas kūrortos Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri un 7 naktis 5* viesnīcā, viss iekļauts ēdināšanas programma // Akcija līdz 04.06. | Skatīt vairāk
no 435 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 01.06.2024 -100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Saules pieskāriens & Andalūzijas dvēsele! Latvia Tours
Malagā ir pludmales katrai gaumei, no smilšainām pludmalēm ar kristāldzidru ūdeni līdz līčiem ar klinšainu krastu. | Skatīt vairāk
no 629 EUR
Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Rixwell Gertrude Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45102596sec.