Pieci labākie Ziemassvētku gadatirgi, ko apmeklēt visā Eiropā

Adventes laiks tuvojas straujiem soļiem un daudzi ceļotāji jau plāno, kur doties šajā svētku sezonā. Un viena no visinteresantākajām svētku laika atrakcijām ir lielie svētku tirgi. Kamēr Vācijā un Francijā ir vieni no vecākajiem tirgiem pasaulē, citas valstis arī piedāvā ļoti īpašus Ziemassvētku tirgus.

Christkindelsmärik, Strasdbūra, Francija

Alsace galvaspilsētā piedāvā maģisku atmosfēru savā Strasdbūras Ziemassvetku tirgū, kura saknes ir meklējamas pat 1570. gadā, Padarot to par vecāko tirgu Eiropā. Vecās koka mājas apkārtnē dekorē milzīgas sarkanas sirdis, zvaigznes, eņģeļi un sniegpārslas. Šeit ir pieejami vairāk nekā 300 dažādi stendi 20 dažādās lokācijas vietās.

The Festive Fair, Ļubļana, Slovēnija

Katru gadu Ļubļanas pilsētas centrs pārvēršas par galveno piesaistes objektu apmeklētajiem un vietējajiem, kur sauc to šo tirgu par Marry December. Ar zaļām krāsām izdekorētās tirgus būdiņas un stend piedāvā tradicionālus produktus un dāvanas, kā arī dažādas gastronomiskas vērtības, kā piemēram vīnu, medu, desas un grilētus labumus.

Christkindlesmarkt, Nuremberg, Vācija

Ziemassvētku tirgus pilsētā, kurā ir vairākus simtus gadus veca vēsture, var būt tikai un vienīgi lielisks. Tradicionālais Nuremberg tirgus piesaista apmeklētājus no tuvienes un tālienes. Stendos tiek piedāvātas piparkūkas, kuras tiek ceptas pēc 600 gadus vecas tradīcijas. Protams, nevar aizmirst Nuremberg desas.

Innsbruck Ziemassvētku tirgi, Innsbruck, Austrija

Katru adventes svētdienu, Innsbruck piedāvā dažādus tirgus, kuri sākās ar tradicionālajiem un beidzās ar pašiem modernākajiem. Apmeklētāji var izbaudīt romantisko atmosfēru un viduslaiku ēkas, kuras ieskauj tirgu.

Striezelmarkt, Dresden, Vācija

Drēzdenes Striezelmarkt ir Vācijas vecākais Ziemassvētku tirgus un piedāvā īstu gaismu šovu, Ziemassvētku melodijas un tradicionālus vācu saldumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20889091sec.