Zāles pret depresiju – ziemas saules mūzikas festivāli

Ja tumšais un drūmais laiks jums liek justies bēdīgiem un nomāktiem, tad var palīdzēt dažādas lietas. Viena no tām ir doties uz daudz tropiskāku klimatu, lai izbaudītu dejas, sauli un labi pavadītu laiku.

Šeit ir divi lieliski ziemas saules mūzikas festivāli, kas ļaus jums iztēloties zilas debesis un fantastisku mūziku.

Epizode, Phú Quốc, Vjetnama

Jauns, divas nedēļas garš elektroniskās mūzikas festivāls tiks atklāts Vjetnamas lielākās salas krastos. Tas tiks atklāts no 2016. gada 31. decembra līdz 2017. gada 14. janvārim. Šeit jau ir rezervēti populāri house un tehno mūziķi no visas pasaules.

Taču šeit galvenais nav mūzika, bet gan māksla un kultūra. Daudzveidībai šeit būs daudz sporta un mākslas aktivitātes kā arī protams, pati debešķīgā sala.

SXM, St Martin, Karību jūras salas

Ja jūs vēlaties pavadīt pāris nedēļas no ziemas atrodoties Karību jūrā, tad SXM festivāls noteikti ir priekš jums. Šeit ir spilgti zaļi lauki, perfektas pludmales un ainaviska Karību jūras galvenā sala. Protams būs mūzika un iespēja ballēties uz jahtām.

Būs arī īpaša skatuve džungļos, kas būs veltīta tehno mūzikai. Apkārt salai būs vairākas ballītes dažādam gaumēm, tā kā noteikti šeit būs kaut kas ikvienam.

Ja nu tomēr parādās iespēja izrauties no Latvijas, Vjetnama un citas vietas nesīs jūsu dzīvē kārtīgu pozitivitātes lādiņu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kurshi Hotel & SPA
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55134583sec.