Ko bērni visvairāk vēlas ceļojuma laikā?

Pieaugusi tūristi paši vienmēr zina, kas ir vissvarīgākais ceļojuma laikā. Vienalga vai tas ir lielisks peldbaseins, luksusa SPA apmeklējums vai citas lieliskas lietas, kas padara ceļojumu iespaidīgāku.

Taču vai kādreiz ceļotājiem ienāk prātā, ko vēlas viņu bērni visvairāk par visu?

Booking.com ievāca vairāk nekā 22500 atbildes no bērniem, kuri ir bijuši ceļojumā. Šie ceļojumi viņiem bija notikuši visā pasaulē. Tas, kas atklājās bija ļoti interesanti.

Nav pārsteigums, ka tīņi no 12 – 15 gadiem visaugstāk vērtē savienojamību. Pēc viņu domām, ceļojumam nav dižas jēgas, ja ar to nevar dalīties ar saviem draugiem Snapchat vai facebook.

Gandrīz 90% bērnu teica, ka ātrs bezvadu internets ir pats svarīgākais, lai viņi labi pavadītu laiku. Vieta, kur viņi justos vislabāk? Japāna, Nīderlande, Kanāda, Portugāle un Krievija.

Tīņiem arī patīk daudz laika pavadīt pie baseina, jo 65% teica, ka baseins viesnīcā ir svarīgs. Šādiem bērniem vislabākās valstis ir ASV un Grieķija.

50% bērnu arī izteica, ka ļoti svarīgas ir aktivitātes. Respektīvi, ja ceļojumā būs daudz aktivitāšu, tas būs daudz interesantāk, nekā muzeju apmeklējums. Vislabākās valstis šādiem piedzīvojumiem ir ASV, Nīderlande, Meksika un Austrija.

Bērni no 5 – 11 gadiem visaugstāk toties vērtē baseinus, slidkalniņus un pludmales. 73% bērnu izdarīja šādu izvēli. Meksika pārspēj visas citas valstis šajā jautājumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 22.05.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Piedzīvojumu, atpūtas un garšas oāze! Latvia Tours
Tās ir baltas, bezgalīgas smilšu pludmales, komfortablas viesnīcas, tūkstošgadu sena kultūra, spilgta un daudzveidīga dzīve. | Skatīt vairāk
no 325.00 EUR
🇬🇷 Vasaras piedzīvojums Peloponesā! Latvia Tours
Tieši Peloponesas kūrortos iespējams patverties no lielpilsētas kņadas, izbaudīt klusumu un ilgi gaidīto atpūtu. | Skatīt vairāk
no 425.00 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Rija Bauska Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16318202sec.