Kuras ir 10 bīstamākās pilsētas uz kurām ceļot?

2017. gadā ir ļoti viegli aizceļot un apskatīt dažādas pasaules vietas. Ne visas apskates vietas un pilsētas ir laipnas pret tūristiem - pastāv arī tādas, no kurām jāizvairās, jo tās ir bīstamas un tūristiem ne pārāk labvēlīgas. tomēr, ja izdomājat uz šādām vietām doties neaizmirstiet ievērot drošības pasākumus.

Venecuēla, Karakasa

Šī ir bīstamākā pilsēta pasaulē uz doto brīdi. Iemesls tam ir krīze, kas pašlaik ir Venecuēlā. Karakasā plaukst narkotiku bizness un tas ir iemesls lieliem strīdiem starp narkotiku izplatītājiem. Tā kā narkotikas ir liels bizness tad tiem kam pietrūkst naudu mēģina to iegūt nozogot un viss vieglākais mērķis ir tūristi. Šo iemeslu dēļ tūristiem Karakasa nav mīļākā vieta uz kuru doties ceļojumā.

Meksika, Ciudad Juarez

Tā pat kā Karaksā arī šeit ir liela problēma ar narkotiku tirgoņiem. Pie tam pašlaik Ciudad Juarez pilsēta ir viena no vardarbīgākajām pilsētām pasaulē. Policija strādā pie noziegumu izmeklēšanas, bet bieži vien narkotiku tirgoņi atpērkas un paliek nesodīti un var turpināt savu rūpalu tālāk.

Dienvidāfrika, Keiptauna

Keiptauna ir ļoti nabadzīga pilsēta kurā valda sociālais nemiers, tādēļ ir lieli nemieri un noziedzības līmenis. Tomēr tūristi labprāt apmeklē šo pilsētu, jo tā valdzina ar savu skaistumu, izklaidēm un dabu, tomēr tā nav droša vieta, kur atpūsties. Protams, jūs to varat darīt, ja ievērojat drošības pasākumus un neatrodaties uz ielas, kad satumst un nemeklējat nepatikšanas.

Brazīlija, Riodeženeiro

Brazīlijā ir augsts noziedzības līmenis ne tikai Riodeženeiro, bet arī citās pilsētās. Tomēr uzmanība tiek vērsta uz Riodeženeiro, jo šī ir kļuvusi par vienu no populārākajām atpūtas vietām. Lai gan ir viena pozitīva lieta, Riodeženeiro ir drošāka nekā pirms desmit gadiem. Tomēr ielu noziegumi, jo projām, ir ļoti augtā līmenī un labāk pa nakti nerādīties uz ielas, jo tiksiet apzagts vai notiks vēl kaut kas ļaunāks.

Gvatemala, Gvatemalas pilsēta

Gvatemala ir ļoti skaista pilsēta un tā aizrauj ar savu dabu, tomēr labāk ir izvairīties no šīs vietas. Iemesls tam ir narkotikas, ka tā teikt valda pār šo pilsētu. Tiek zagtas un apzagtas mašīnas, aplaupīti cilvēki. Šajā pilsētā notiek ļoti daudz slepkavību un šis skaitlis nesamazinās. Tādēļ nedodieties uz šejieni, ja jums sava dzīvība ir svarīga.

Meksika, Akapulko

Agrāk Akapulko bija viena no populārākajām atpūtas un tūrisma vietām, tāda viņa ir joprojām, tomēr pastāv bet. Akapulko ir populāras narkotikas, kas arī ir iemesls vardarbībai, jo vajadzīga nauda, lai nopirktu šo produktu. Kūrorti iesaka tās viesiem palikt kūrorta teritorijā, lai nesaskartos ar vardarbību. Iemesls tam ir lielākais slepkavību procents visā pasaulē un visi šie noziegumi tiek izdarīti ārpus kūrorta teritorijas.

Irāka, Bagdāde

Sprādzieni, artilērijas un citi vardarbīgi notikumi. Tas ir tas kas raksturo šo valsti un Bagdādes pilsētu. Amerikas iedzīvotāji jau vairākus gadus nelido uz turieni, jo tas ir pārāk bīstami. Šī ir kara postīta valsts, kur tuvākajā laikā nevajadzētu doties un to apmeklēt, jo tas ir pārāk bīstami.

Afganistāna, Kabula

Šī ir viena no bīstamākajām valstīm pasaulē. Tur notiek karš, kas ietekmē visu valsti un tādējādi padara to nedrošu pilnīgi visiem. Teroristu uzbrukumi, tostarp sprādzieni ir ļoti bieži. Pašlaik Kabula ir ļoti bīstama vieta un izskatās ka tuvākos gados tāda paliks, jo šis valsts liktenis nav izdibināms.

Pakistāna, Karachi

Pakistāna piedzīvo lielu politisko nemieru, noziedzību, slepkavības un teroru. Ļoti bieži šeit nogrand sprādzieni, kurus izraisījuši pašnāvnieki, kā arī bandu nemieri, kuri savā starpā nevar neko sadalīt.

San Pedro Sala, Honduras

Šajā pilsētā ir liels slepkavību skaits, vislielākais pasaulē. Liela problēma šajā valstī ir ar ieročiem. Ieroču tirdzniecība plaukst un zeļ, it īpaši nelegālā ieroču tirdzniecība, kuru ir ļoti grūti apkarot.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunas akcijas Piedzīvojumu ceļojumiem Estravel Latvia
Jauns mēnesis un Maija atlaides ir klāt! Piedzīvojumu ceļojumi visā pasaulē - dažādām gaumēm un budžetam. Jūsu sapņu galamērķis jau gaida Jūs! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
🇬🇷 𝐑𝐎𝐃𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀 Latvia Tours
Ceļo uz pasakaino Rodas salu Grieķijā! Izbaudi vēsturiskas ainavas un krāšņu kultūru. Rezervē ceļojumu jau tagad! | Skatīt vairāk
no 485 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 07.05.2024 Starptautisks jauniešu tenisa turnīrs Liepājas reģiona TIB
No 4. līdz 11. maijam Liepājā norisināsies starptautiskās tenisa federācijas “ITF World Tennis Tour Juniors” J60 kategorijas tenisa turnīrs. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14088702sec.