Protesta akcija Briseles lidostā: Šoreiz streiko pasažieri

2022. gads aviācijā ir iezīmējies ar dažādiem streikiem, kas nopietni ietekmēja pasažierus. Bet šoreiz tieši pasažieri ir uzsākuši Eiropas birokrātijas galvaspilsētas lidostā protesta akciju.

8. decembra rītā Briseles lidostas B terminālī sākās protesta akcija, kurā dalību ņēma “Brussels Airlines” pasažieri. Protesta iemesls – atcelts lidojums.

7. decembrī “Brussels Airlines” reiss SN369 izlidoja no Briseles, lai pēc plāna nolaistos Kamerūnas Dualas lidostā. Taču apmēram 30 minūtes kopš lidmašīnas pacelšanās, kad laineris lidoja virs Francijas, piloti nolēma atgriezties Briselē tehnisku iemeslu dēļ.

Pasažieri no lidmašīnas bija spiesti uzkavēties B terminālī, lai gaidītu atgriešanos lidmašīnā. Pēc vairāku stundu gaidīšanas viņi saņēma ziņu, ka lidmašīna tomēr nedosies reisā un lidojums ir atcelts, un lidsabiedrība paziņoja, ka citu lidmašīnu šiem pasažieriem nepiešķirs. Nākamais lidojums uz Kamerūnu jau ir pilnībā izpārdots. Lai gan lidsabiedrības darbinieki mēģināja rast risinājumu, kā pasažierus pārvirzīt uz citiem reisiem, no ilgās gaidīšanas un neziņas nogurušie ceļotgribētāji sarīkoja sēdus protesta akciju, pilnībā paralizējot termināļa darbību.

Pasažieri vēl 8. decembra pusdienas laikā nevarēja tikt uz savām lidmašīnām šī protesta dēļ. Briseles lidostā īsts haoss.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 27.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars restorānā PLAZA Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53762317sec.