Amadeus tūrisma aģentūru tīkls sasniedz EUR 31.7 miljardu ieņēmumus

Amadeus paziņo 2007. gada pirmo sešu mēnešu biznesa darbības rezultātus. Kopējais rezervāciju skaits ir palielinājies par 6,7%, sasniedzot 281.5 miljonus. On-line aviobiļešu rezervāciju skaita pieaugums ir 20.4% un šobrīd sastāda 17.4% no kopējo aviobiļešu skaita.

Amadeus šī gada pirmajā pusē sastāda 32.9% no kopējā tūrisma aģentūru aviobiļešu rezervāciju tirgus. Kā rāda statistika, tad šie apjomi ik gadus palielinās par aptuveni 2.4 %. Kopējie ieņēmumi ir palielinājušies par 11%, sasniedzot vairāk nekā EUR 1,5 miljonu.

 

Ceļojumi

 

Amadeus 2007. gadā ir parakstījis zemo izmaksu līgumus ar vairāk nekā 150 lidsabiedrībām. Ir pieejama īpaša programma Eiropas tirgum, Amadeus Full Content Option, kuras ietvaros 71 lidsabiedrība garantē pilnu pieeju lidojumu un izmaksu sarakstam bez GDS (Global distribution Sytem – Globālā Izplatīšanas Sistēma) piemaksas par rezervāciju.

Amadeus e-biļešu savienība ir lielākā nozarē ar 209 lidsabiedrībām, kuras izplata e-biļetes 143 tirgos. 78% biļetes no Amadeus izsniegtajām šajos sešos mēnešos bija tieši e-biļetes.

 

Lidsabiedrības

 

150 lidsabiedrības šobrīd izmanto vismaz vienu Altéa Klientu menedžmenta Risinājumu komponentiem

Ar Viva Aerobus un AerOasis pievienošanos sistēmai, uzņēmums ir nostiprinājis arī savu vietu zemo-izmaksu lidsabiedrību tirgū. Šobrīd sistēma apkalpo jau 6 zemo izmaksu lidsabiedrības.

Kopš 2007. gada janvāra četri Amadeus E-Ceļojumu klienti ir saņēmuši nozares apbalvojumus (PanArab Web Awards un Interactive Media Awards) par izcilajām mājas lapām; Amades E-Travel lidsabiedrību komplektu daļēji vai pilnībā izmanot vairāk nekā 70 pasaules vadošās lidsabiedrības.

 

Viesnīcas

 

Amadeus viesmīlības risinājumi turpina pilnveidoties. Ieņēmumu vadības sistēma (Revenue Management System) šobrīd var jau optimizēt viesu uzturēšanās ilgumu kā arī samaksas apjomu. Jaunākā versija ir pilnveidota ar iespēju izmērīt tās efektivitāti – norādot ieguvu no investīcijām.

 

Tūrisma aģentūras

 

Ārpus Eiropas esošie tūrisma aģenti var šobrīd iegādāties dzelzceļa biļetes ceļojumiem Eiropā, ASV un Kanādā, Austrālijā, Jaunzēlandē un Indijā. Šī iespēja ir pateicoties ieviestajai dzelzceļa biļešu rezervācijas sistēmai sadarbībā ar Wandrian.

Autonomu sektorā Amadeus un National Car Rental ir pirmie, kas piedāvā e-vaučerus.

2007. gada pirmajā pusē Amadeus ieviesis arī apdrošināšanas sistēmas 4 jaunos tirgos. Arī sešas lidsabiedrības jau pārdod saviem klientiem apdrošināšanu, izmantojot Amadeus sistēmu.

 

Atpūtas ceļojumi

 

Amadeus vēl ar vien ir lielākais elektroniskais ceļojumu izplatītājs, caur kuru 200 tūroperatori pārdod ceļojumus.

Jūlijā Amadeus sadarbībā ar Unaira ieviesa ceļojuma galamērķa servisa platformu. Unaira ceļojumu plānotājus galvenajos tūrisma galamērķos papildinās ar rezervēšanas iespējām un pilsētas gidu rekomendācijām.

 

Online tūrisma aģentūras

 

Ar vien vairāk on-line tūrisma aģentūras novērtē Amadeus tehnoloģijas. It īpaši liels pieaugums ir vērojams Āzijas tirgos. Februārī Amadeus parakstīja līgumus ar 4 Indijas on-line ceļojuma aģentūrām: Indiatimes, MakeMyTrip, Sify un Yatra.

2007. gada pirmajā pusē lielu atzinību ir guvis Amadeus Meta Pricer, kas palīdz uzņēmumiem efektīvāk atrast labākās cenas un pieejamību.

 

Sadarbība

 

Amadeus sadarbība ar tālākpārdevējiem visā pasaulē turpina pieaugt: 2007. gada pirmajā pusē salīdzinot ar 2006. gadu tika veiktas 52% vairāk rezervācijas.

Amadeus e-Travel Management ieguva Buying Business Trafel Diamon apbalvojumu “Labākā tehnoloģoju izplatītāja” par nepārtraukto attīstību un jaunu risinājumu ieviešanu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 21.05.2024 Delfinārijs un dinozauru parks-25.05.24 Nikos Travel
Sākam vasaras sezonas populārākos braucienus- Delfinārijs un dinozauru parks. Priecāsies gan bērni, gan pieaugušie. Smaidiem piepildīta diena! | Skatīt vairāk
35 EUR
ÖÖD brīvdienu spoguļmāju noma Estravel Latvia
Visa Igaunija // Spoguļmāju noma līdz 30.09. // Pieprasījums ir ļoti liels - pasteidzieties rezervēt! | Skatīt vairāk
no 176 EUR
🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 20.05.2024 🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72187686sec.